Bornova’da liste savaşını İduğ ve Nalbantoğlu kaybetti

Bornova’da liste savaşını İduğ ve Nalbantoğlu kaybetti

CHP Bornova Delege Seçimlerinde, kırmızı liste açık ara farkla kazandı.

CHP Genel Merkezi’nin startını verdiği seçim takviminde sona yaklaşılıyor. CHP Bornova delege seçimleri sürüyor. Delege seçimlerinde kimi yerel yöneticiler listelere müdahalede bulunmazken kimileri de kıran kırana bir mücadele veriyor.

Mücadelede tüm imkanlarını seferber edenlerden biri de CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ve ekibi oldu. Nalbantoğlu Bornova’nın ilçe başkanını belirleyecek çoğu mahalleye müdahalede bulunsa da sonucu hep hüsranla bitti.

Geçtiğimiz gün Erzene Mahallesinde gerçekleşen seçimde beyaz listeye destek veren Rıfat Nalbantoğlu’nun ekibi Selma Nalbantoğlu, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Kudret Yiğit’in karşısında yer alan İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Mustafa Polat ve Göksel Ceviz’in listesi olan kırmızı liste açık ara farkla kazandı.

Aynı sonuç Bornova Atatürk Mahallesinde de yaşandı. Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezinde gerçekleşen seçimde Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ve ekibinin desteklediği mavi liste 326 oy alırken, Milletvekili Mahir Polat, İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Bornova Eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, eski Meclis Üyesi Sultan Tuzlacı, ve Ali Demir’in desteklediği beyaz liste 398 oy ile ipi göğüsledi.

img-20230714-wa0012.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.