Bornova'da Ramazan Temizliği

Bornova'da Ramazan Temizliği

106 camide çalışmalar sayesinde vatandaşlar hijyenik bir ortamda ibadet etmenin huzurunu yaşıyor.

Bornova Belediyesi, yıl boyunca düzenli olarak yaptığı kutsal mekan temizliklerine Ramazan Ayı dolayısıyla hız verdi. Sınırları içinde bulunan 106 cami, 1 Cemevi ve 1 Kilise’nin aylık periyotlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken Ramazan dolayısıyla camilerdeki temizlik ekibi sayısı arttırıldı. Vatandaşlar bu sayede ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getiriyor.

Her yer temizleniyor

Bornova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 10 kişilik ekip ibadet yerlerini sırasıyla temizlerken, her türlü ihtiyaçları da karşılıyor. Kutsal mekan temizliği yapan ekipler halıları yıkıyor, camları, merdivenleri, ayakkabılıkları siliyor.

c3978a8a-e45d-4e16-b0ed-53325984a82c

Kutsal mekanların ortak kullanım alanları olduğunu ve temiz olması gerektiğini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’da bulunan tüm kutsal yerleri aynı özenle temizliyoruz. Yıl boyunca düzenli periyotlarla yaptığımız temizlik çalışmalarındaki ekip sayılarını i Ramazan Ayı nedeniyle arttırdık. Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmelerini sağlamak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.