Bornova'da Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Buluşması

Bornova'da Suphi Koyuncuoğlu Lisesi Buluşması

Bu yıl onuncusu yapılan etkinliğe Lise’nin mezunlarından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.

Bornova’nın en eski okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi(SKL) mezunları okul bahçesinde düzenlenen geleneksel ‘Gazoz Gevrek Günü’nde bir kez daha biraraya geldi. Bu yıl onuncusu yapılan etkinliğe Lise’nin mezunlarından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı.

Bornova’nın en esi okullarından biri olan Suphi Koyuncuoğlu Lisesi mezunları her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gazoz Gevrek Günü’nde biraraya geldi. Bu yıl onuncusu düzenlenen etkinliğe her kuşaktan öğrenci ve öğretmenlerden oluşan yüzlerce kişi katıldı. Okulun eski mezunlarından olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Ayrıca gevrekle beraber, okul adına amblemli olarak özel üretilen gazozların dağıtıldığı etkinliğe okulun eski mezunlarından olan tiyatro sanatçısı ve oyuncu Umut Oğuz da katıldı. Oğuz, okulda geçirdiği günleri anarak yaptığı espirilerle herkesi güldürdü.

njf

‘SKL Hatırası’ yazısının önünde diğer mezunlarla birlikte fotoğraf çektiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eski arkadaşlarını ve öğretmenlerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Etkinliği düzenleyen Mezunlar Derneği yönetimine de teşekkür eden Başkan Atila, “İzmirli olmak, Bornovalı olmak ve Suphi Koyuncuoğlu Lisesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır. Bizler sizler için ve kentimizi daha iyi yönetmek için çalışıyoruz. Hep birlikte daha iyi günlerde buluşmak ümidiyle” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.