Bornova’da temizlikten taviz yok

Bornova’da temizlikten taviz yok

Bornova’da Toptan Temizlik Ekibi iş başında

Dört yıldan bu yana “En iyi temizlik kirletmemektir” sloganı ile yürüttüğü Bahar Temizliği Kampanyası ile farkındalık yaratan Bornova Belediyesi, kısa bir süre önce kurduğu “Toptan Temizlik Ekibi” ile bu kez de fark yaratıyor. Üç müdürlüğün ortak çalışmasıyla her gün bir mahallede rutin çöp toplama hizmetinin yanısıra detaylı temizlik de yapılıyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, en iyi temizliğin kirletmemekten geçtiğini hatırlatarak, vatandaşlardan çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istedi: “Her şey daha yaşanabilir bir Bornova için” dedi.

Bornova Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışan ve ekipmanlarından kurulu, Toptan Temizlik Ekibi, her gün bir mahallede detaylı temizlik yapıyor. 3 kepçe, 6 kamyon ve 1 süpürge aracı ile çalışan ekip, rutin çöp toplama hizmetinden farklı olarak, bölgedeki molozları, dal ve yaprakları, eski ev eşyalarını yani konteynerlere atılmayan her türlü atığı topluyor. Toptan Temizlik Ekibi, her gün bir mahallede 16.00-19.00 saatleri arasında temizlik yapıyor.

Her şey daha yaşanabilir Bornova için

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, en iyi temizliğin kirletmemekten geçtiğini hatırlatarak, “Rutin çöp toplamanın dışında konteynerler dışında kalan tüm atıkları Toptan Temizlik Ekibimiz topluyor. Bornovamızın daha temiz olması için tüm çalışma arkadaşlaramızla bir vargücümüzle çalışmaya devam ederken, vatandaşlarımızdan da çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını istiyorum. Her şey daha yaşanabilir bir Bornova için” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.