Bornova’da vatandaş ne isterse o yapılıyor

Bornova’da vatandaş ne isterse o yapılıyor

Başkan Atila mahallerde vatandaşı dinliyor, evlerine konuk oluyor

Bornova’da “Yerinden Yönetim” anlayışı ile çalışmalar yapan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Atatürk Mahallesi ile alan çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaşayan vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Atila, istek ve önerileri dinledi. Başkan Atila daha sonra Yunus Emre Mahallesi’ne giderek Ahmet Tatlı isimli vatandaşın evine konuk oldu. 

Göreve geldiği günden bu yana “yerinden yönetim” anlayışı çerçevesinde mahallere giderek sorunları yerinde tespit eden, vatandaşların istek ve şikayetlerini birebir mahallelerinde dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Birim müdürleriyle birlikte mahalleleri ziyaret eden Başkan Atila, geçtiğimiz günlerde Atatürk Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. “Ortak Akıl” ilkesi ile çalışmalar gerçekleştiren  Atila, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Atila Atatürk Mahallesi’nde bugüne kadar yapılan proje ve hizmetlerle ilgili bilgilendirme de yaptı.

_tlg1040.jpg

Ev ziyaretlerine devam 

Başkan Atila, ayrıca ev ziyaretleri ile de vatandaşlara konuk oluyor. Özellikle ilçede yaşayan yaşlı ve hastalar ile şehit ve gazi ailelerini ziyaret ediyor. Atila, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Tatlı’yı ziyaret etti. Yunus Emre Mahalle Muhtarı Selahattin Özdemir ile birlikte gittikleri Tatlı ailesinin evinde çay içerek sohbet etti. Burada da mahalle için yapılanlar ve yapılması istenenler konuşuldu. 

_tlg1181-001.jpg

Vatandaş ne isterse onu yapıyoruz

Bornova’da 4.5 yıldır “ortak yönetim” anlayışını hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Atila, “Bizim için vatandaşın görüşleri çok önemli. Mahallelerde vatandaş ne isterse o proje ve hizmeti veriyoruz. Bu anlamda görüş ve önerileri almak çok önemli. Mahallerimizde vatandaşın evine ya da dükkanına konuk olarak sık sık bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bundan sonra da öyle yapacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.