Bornova'da vergi ödeme kolaylığı

Bornova'da vergi ödeme kolaylığı

Bornova Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitinin son ödeme tarihi olan 30 Kasım yaklaşırken, vatandaşların ödemelerini daha rahat yapabilmeleri için önlemler aldı.

Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 12 taksitte ödeme imkanı sunulurken, Bornova Belediyesi’nin veznelerinin yanısıra bazı banka şubelerinde de tahsilat yapılıyor. Bornova Belediyesi’nin merkez ve Çamdibi vezneleri haftasonunda da hizmet verecek. Ödemeler ayrıca Bornova Belediyesi’nin www.bornova.bel.tr adresinden yapılabiliyor.

Bornova Belediyesi, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergilerini ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için tüm önlemleri aldı. Vergisini ödemeye gelen vatandaşların işlemleri en kısa sürede bitirilirken, Denizbank, TEB ve Halk Bankası şubeleri ile Bornova Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden de ödeme yapılabiliyor.

Taksit imkanı da var

Bornova Belediyesi bu yıl vatandaşların ödemelerini kolaylaştırmak için bankalarla anlaşma yaparak kredi kartına 12 aya kadar taksitle ödeme imkanını da sundu. Vatandaşlar Akbank, Finansbank, İş Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası ve Halkbank’ın kredi kartlarını kullanarak hem Bornova Belediyesi’nin veznelerinden hem de www.bornova.bel.tr adresinden ödemelerini 12 aya kadar taksitlendirerek yapabilecek. Taksitlendirme işlemlerinde bankaların uyguladığı vade farkları geçerli olacak.

Vezneler haftasonu da açık

Bunların yanısıra Bornova Belediyesi’nin Pınarbaşı’ndaki Pınar Kafe’nin karşısında bulunan mobil vergi ödeme aracından da 30 Kasım Cuma akşamına kadar vergi ödemeleri alınacak. 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri Büyükpark’taki Bornova Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında yer alan vezneler ile Çamdibi’ndeki vezneler açık tutularak vergi ödemeleri kabul edilecek.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalıların vergi ödeme konusunda her zaman büyük bir hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Biz de vatandaşlarımıza çeşitli kolaylıklar sağlıyoruz. Hem internet üzerinden hem de çeşitli bankaların şubeleri ve mobil ödeme aracından ödeme yapmalarına imkan tanıyoruz, taksit olanağı sunuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.