Bornova'da Yaz Kursları Eğlenceli Geçecek

Bornova'da Yaz Kursları Eğlenceli Geçecek

17 branşta düzenlediği hobi kursları ve 9 branaşta düzenlediği spor kursları 20 Haziran’da başlıyor.

Yaz tatiline çıkan çoçuklara Bornova’da güzel ve eğlenceli günler bekliyor. Bornova Belediyesi’nin 17 branşta düzenlediği hobi kursları ve 9 branaşta düzenlediği spor kursları 20 Haziran’da başlıyorTüm öğrencilere güzel bir tatil dönemi dileyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornovamız bir eğitim kenti. Biz her konuda mütevaziyiz.  Ama eğitim konusunda mütevazi değiliz. Çocuklarımızın iyi bir tatil dönemi geçirmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Hemen hemen her branşta hobi ve spor kurslarımız var. Tüm çoçuklarımızı bu kurslara bekliyoruz” dedi.

 

Eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından üç aylık yaz tatiline çıkan çocukları Bornova’da eğlenceli günler bekliyor.  Bornova Belediyesi’nin ücretsiz spor ve hobi kurslarına katılan çocuklar kendilerine uygun branşlarda neşeli aktivitelere katılacak. İngilizcesini geliştirmek isteyen çoçuklar için de BELGEM(Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi) 5 ayrı merkezde kurslar düzenleyecek. Ayrıca Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu(BBŞT); Uğur Mumcu Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi ile Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde çoçuk ve gençler için tiyatro kursları düzenyecek.

Bornova Belediyesi’nin yıl boyunca süren spor kursları yaz döneminde de devam ediyor. Yaz dönemi için 9 branşta ve farklı yaş grubundaki çocuklar ve kadınlar için kurslar var. Futbol, Basketbol, Yüzme, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Taekwando, Hareket Eğitimi ve Aerobik-Pilates branşları yer alacak. Spor kursları 20 Haziran’da başlayacak.

Yaz dönemi hobi kursları ise 17 branşta gerçekleşecek.Kurslar bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, bale, Latin dansları, halk oyunları, seramik, resim, satranç, el sanatları, takı tasarım, zumba, Türk Sanat Müziği ve  fotoğrafçılık alanlarında verilecek.Bornova Belediyesi’nin yaz dönemi hobi kursları Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Çamdibi Şehitler Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri ve Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde verilecek.

BELGEM de İngilizce kursları açarak çoçuklara bu konuda destek sağlayayacak. Bornova’da 4’üncü sınıf ile 8’inci sınıf arasındaki çoçuklar; Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri, Altındağa Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Taştemirler İş Merkezi ile Cumhuriyet Evi Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nde ücretsiz İngilizce Kursu alabilecek.

Tüm öğrencilere güzel bir tatil dönemi dileyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornovamız bir eğitim kenti. Biz her konuda mütevaziyiz.  Ama eğitim konusunda mütevazi değiliz. Çocuklarımızın iyi bir tatil dönemi geçirmesi için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Hemen hemen her branşta hobi ve spor kurslarımız var. Tüm çoçuklarımızı bu kurslara bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.