BORNOVA’DA YENİ BİR İŞ VE YAŞAM MERKEZİ

BORNOVA’DA YENİ BİR İŞ VE YAŞAM MERKEZİ

Yarım asırlık tecrübe ile ART2 İnşaat tarafından İzmir’in iş ve yaşam merkezi Bornova’da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor.

Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi, Forum Bornova, çevre yolu ve metro durağına yürüyüş mesafesinde, Adliye Sarayı’na 2 dakika, Adnan Menderes Havaalanı’na 15 dakika mesafedeki lokasyonu ile okul, hastane, banka, alışveriş gibi  en temel ihtiyaçlar cevap verirken kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşım kolaylığı açısından  da avantaj sağlıyor. 

A LOFT Bornova projesini akıllı bir inşaat projesi olarak tasarladıklarını belirten ART2 İnşaat ortağı İç Mimar Atilla Atila ‘Modern, estetik, geleceğin teknolojisini yansıtan akıllı bir inşaat projesini hayata geçiriyoruz. En ince ayrıntıları konfor sağlamak ve enerji tasarrufu odaklı planladığımız A LOFT Bornova’da elektronik anahtar sistemi kullandık. Evden ayrılırken buzdolabı dışında bütün elektronik cihazların devre dışı kalacağı projemizde aynı zamanda güvenlik önlemlerini de ön planda tuttuk. Yapı yüklerini sağlam zemine ulaştırma amaçlı kullanılan Fore Kazık ile inşa edilen bölgedeki ilk projeyiz. Hem konut hem ofis hem de muayene kullanımına uygun olmasını hedeflediğimiz A LOFT Bornova güvenlik başta olmak üzere sosyal ihtiyaçlara cevap vererek konforlu ve huzurlu bir yaşam sunacak. İş yeri olarak kullananlar için çalışma keyfini arttıracak. İnşaatı hızla devam eden A LOFT Bornova projemiz konumu, sağladığı olanakları ile ev veya iş sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. Farklı mimari tasarımlarda yeni projelerimiz ile yatırımlarımıza devam etmeyi ve kentimize konut alanında farklılıklar getirmeyi amaçlıyoruz. 
  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.