Bornova'da yenilenen parkta başkanla piknik

Bornova'da yenilenen parkta başkanla piknik

Başkan İduğ, yapılan yenileme çalışmalarıyla Altındağ bölgesindeki kadın ve çocukların buluşması noktası haline gelen Kandere Parkı’nı gezdi, parkta piknik yapan kadınlarla sohbet etti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Altındağ Kandere Parkı ve yanıbaşındaki pazaryerinde incelemelerde bulundu.

Parkta bulunan ve yenilenerek Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi ile Spor Salonu’na dönüştürülen iki katlı tesiste çocuklar ve kadınlarla buluşan Başkan İduğ, taleplerini dinledi.

4096-2734-max.jpg

Çocuklarla oynadı

Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların ardından parkı artık daha güvenli bir şekilde kullandıklarını ifade ederek kendisine teşekkür eden eden kadınların el emeği ikramlarından tadan Başkan İduğ, Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi’nden yararlanan miniklerle birlikte oyun oynadı.

4096-2734-max-1.jpg

Kadınlarını taleplerini de dinleyen Başkan İduğ, Bornova Belediyesi olarak çocuklara ve kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını vurgulayarak, “Spor salonunda mevcut programa ek olarak dans eğitimi almanız ve Çocuk Oyun Aktivite Merkezi’nden daha uzun süre yararlanabilmeniz için gerekli düzenlemeyi en kısa sürede yapacağız. Tamamen yenileyeceğimiz Kandere Pazaryeri’nde el emeği ürünlerinizi kazanca dönüştürmeniz için özel bir alan oluşturacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.