Bornova'dan 5 ayrı merkezde 19 dalda hobi kursu

Bornova'dan 5 ayrı merkezde 19 dalda hobi kursu

BornovaBelediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda kış dönemi kayıtları başlıyor. 18 Eylül tarihinde başlayacak olan yeni kurs dönemi kayıtları 28 Eylül’de son bulacak.

Vatandaşların zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için açtığı hobi ve beceri edindirme kurslarıyla binlerce kişiye müzikten resime, takı tasarımdan halk oyunlarına pek çok dalda eğitim veren Bornova Belediyesi, 5 ayrı merkezde, 19 dalda vereceği kış dönemi kursları için hazırlıklarını tamamladı. 7’den 70’e her yaştan Bornovalı’nın yararlanacağı kurslar için kayıtlar 18 – 28 Eylül tarihleri arasında alınacak. 

 

Kurslar, Seramik, Resim, Bale, Halk Oyunları, Latin Dansları, Zumba, Piyano, Yan Flüt, Klarnet, Keman, Gitar, Bağlama, Fotoğrafçılık, Satranç, Çocuk Korosu, El sanatları, Takı Tasarım, TSM ve THM dallarında düzenlenecek. Ekim ayında başlayacak olan eğitimler Kazım Dirik Mahallesi’ndeki Kurs Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi ile Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri verilecek.Kurslardan yararlanmak isteyenler kayıtlar hakkında bilgi almak için bornova.bel.tr adresinden veya Bornova Belediyesi’nin 999 29 29 nolu telefon numarasından dahili 4980’i arayabilir. 

 

Kursları vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlediklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Pek çok alanda ücretsiz kurslarımız mevcut. Hemşerilerimizi belediyemizin kurslarında hem hoş vakit geçirmeye hem de yeni hobi ve beceriler öğrenmeye davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.