Bornova'dan öğrencilere İngilizce desteği

Bornova'dan öğrencilere İngilizce desteği

Bornova Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nin (BELGEM) Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlediği İngilizce eğitimine katılan ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılım belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Aldıkları eğitimle yabancı dillerini geliştiren 3, 4, 5, 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri heyecanlarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı.


Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin (BELGEM) Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde açtığı bahar dönemi İngilize eğitimine katılan 160 ilkokul ve ortaokul öğrencisi katılım belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Bornova Belediyesi’nin 2017 yılı yazında hizmete açtığı Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlediği eğitime katılan 3, 4, 5, 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri yabancı dillerini geliştirme imkanı buldu. 


BELGEM’in 6 farklı merkezinde bahar döneminde toplam 1160 öğrenci yabancı dil eğitimi aldı. Bornova Belediyesi’nin sağladığı olanaklar sayesinde kendi mahallelerinde dil eğitimi alma imkanına sahip olan çocuklar Pınarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen katılım belgesi töreninde İngilizce şarkılar söyleyerek edindikleri bilgileri ailelerine de gösterdi. 


Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Ülkemizin zor günlerinde çocuklarımız, geleceğimize olan umudumuzu artırıyor. Bizim çocuklarımız bizden daha iyi, daha çalışkan ve geleceğe daha umutla bakıyor. Bu nedenle ülkemizin geleceğinden eminiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine destek olan öğretmenlerimize de emekleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın daha başarılı olması için çalışmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.