Bornovalı çocuklar ara tatilde hem eğlendi hem öğrendi

Bornovalı çocuklar ara tatilde hem eğlendi hem öğrendi

Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi, ara tatil döneminde çocuklara birbirinden güzel etkinlikler düzenledi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nin çocuk tiyatro kursiyerleri, Bornova Belediyesi ev sahipliğinde Altındağ Atatürk Kültür Merkezi STK Yerleşkesi Yıldız Kenter Sahnesi'nde "Karlar Ülkesi" adlı oyunu sergileyerek miniklere eğlenceli saatler yaşattı. Etkinlik kapsamında, Çiçek, Şeker ve Turunç'un Piknik Macerası kukla oyunu da yoğun ilgi gördü ve çocukların beğenisini kazandı.

karlar-ulkesi-5.jpeg

ÇOCUKLAR VE ANNELERİNE

Hemşirelik Eğitim Derneği işbirliğiyle düzenlenen başka bir etkinlikte ise çocuklar ve ebeveynler, "Geleneksel Çocuk Oyunları Atölyesi"nde keyifli vakit geçirirken, ebeveynler "Sağlıklı Besleniyoruz" söyleşisine katıldılar. Tatildeki minikler düzenlenen etkinliklerle hem eğlendi, hem öğrendi.

hemsireler-dernegi-3.jpeg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 2021 yılında hizmete açtıkları STK Yerleşkesi’nde 400’ün üzerinde sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yaptıklarına dikkat çekti. Başkan İduğ, “STK’lar ile işbirliği içinde kültürden sanata, spordan eğitime kadar her alanda Bornovalıların yanındayız” dedi.

hemsireler-dernegi-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.