Bornovalı çocuklar Resim Atölyesi’nde buluştu

Bornovalı çocuklar Resim Atölyesi’nde buluştu

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üye sayısı 10 bini geçti

Bornova Belediyesi’nin çocukların sosyalleşmelerine ve kaliteli vakit geçirmelerine aracılık etmek için kurduğu Çocuk Kulübü’nün üye sayısı 10 bini geçerken, kulüp  üyeleri de her hafta farklı bir etkinlikte buluşuyor. Düzenlenen farklı etkinliklerle keyifli zaman geçiren çocuklar son olarak Bornova Belediyesi Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nde düzenlenen Resim ve Öykü Atölyesi biraraya geldi. 

Bornova Belediyesi’nce çocuklar için üretilen sosyal projelerden biri olan ve 2017 yılında hayata geçirilen Çocuk Kulübü’ne ilgi artarak devam ediyor. 7-14 yaş arasındaki çocukların tiyatrodan sinemaya, spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan kulüpte üye sayısı 10 bini geçti. 

brn_2294.jpg

Kulübün üye sayısı her geçen gün artarkan, Bornovalı minikler de  her hafta farklı bir etkinlikte buluşuyor. Sinema, tiyatro, gezici atölye ve doğum günü kutlamaları  gibi aktivitelere katılan minikler son olarak Resim ve Öykü Atölyesi’nde buluştu. 

Doğanlar Mahallesi’ndeki Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda çocuklar ‘Bornova’yı Boyuyorum’ temalı çalışma ile Bornova’nın tarihi değerleri Atatürk Kitaplığı ve Dramalılar Köşkü ile Misket Üzüm resimlerini boyadı. Ailellerinde çocukların yanında olduğu etkinlikte  gönüllü olan minikler mikrafonu alarak hikaye kitabı da okudu. Orgazizayonun bitiminde katılımcılara süt dağıtılırken, kitapta hediye edildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.