Bornovalı çocuklardan Spor Şenliği’nde dostluk mesajı

Bornovalı çocuklardan Spor Şenliği’nde dostluk mesajı

Bornova Belediyesi’nin 2015 yılında hizmete açtığı Eğridere Rekreasyon Alanı, anlamlı bir etkinliğe sahne oldu.

Eski köy yerleşimi olan Eğridere’de yaşayan çocuklar, Bornova Belediyesi ve Bornova Amatör Kulüpler Birliği’nce düzenlenen Spor Şenliği’nde amatör kulüplerin alt yapılarında futbol oynayan arkadaşları ile buluştu.

Eski köy yerleşimi olan Eğridere Mahallesi’ndeki çocuklar, Bornova Belediyesi ve Bornova Amatör Kulüpler Birliği’nce düzenlenen Spor Şenliği’nde keyif dolu bir gün geçirdi. Çocukları spora teşvik etmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyya yapılan etkinlik, Bornova Belediyesi’nin 2015 yılında hizmete açtığı rekreasyon alanında gerçekleştirildi. 

Eğridereli çocuklardan kurulu takımın yanısıra Çamdibi İdman Yurdu, Çamdibispor ve Serintepe Kanderespor’un katıldığı organizasyonda maçlar 15’er dakika olarak oynandı. Kardeşlik içinde geçen maçlarda derecelendirme yapılmadı. Tüm sporculara günün anasına madalya verildi. Kadını-erkeği, çocuğu-genci-yaşlısıyla Eğriderelilerin yoğun ilgi gösterdiği Şenlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser de çocukların heyecanına ortak oldu. Eğridere Muhtarı Hüseyin Şeker, çocukların madalyalarını dağıtan Atila ve Keser’e plaket vererek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.