Bornovalı Kadınlar yeni yılı coşkuyla kutladı

Bornovalı Kadınlar yeni yılı coşkuyla kutladı

Bornovalı kadınlar, Bornova Belediyesi’nin yeni yıl için düzenlediği 3 ayrı organizasyonda bir araya geldi.

Işıkkent ve Çamdibi İzbaş Düğün Salonları ile Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nda yapılan Kadın Matinesine katılan Bornovalılar keyif dolu saatler yaşadı. İzmir’in sevilen şarkıcısı Mikrop Hikmet’in sahne aldığı yeni yıl etkinliğine eşi Hikmet Atila ile birlikte katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, herkesin yeni yılını kutlayarak 2018 için iyi dileklerde bulundu.

 

Bornovalı kadınlar, Bornova Belediyesi’nin yılbaşı için düzenlediği Kadınlar Matinelerin de buluştu. Işıkkent ve Çamdibi İzbaş Düğün Salonları ile Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’n de gerçekleşen  organizasyonlar  için ilçenin farklı yerlerinden otobüsler kaldırıldı. Yoğun ilgi gören eğlencelerde ilk olarak Sevda Kesgi sahne aldı. Ardından İzmirli sanatçı Mikrop Hikmet kadınları coşturdu. Çamdibi’n de düzenlenen matinede ise Bornovalı Sanatçı Gamze Matracı sahne aldı. Sandalye kapmaca gibi çeşitli oyunlarda etkinliğe renk katarken yarışmalarla da hediyeler dağıtıldı. Söylenen şarkılara genç-yaşlı tüm kadınlar eşlik ederek, karşılıklı oynayıp, halay çekti.

 

Yiyecek ve içecek ikramının yapıldığı eğlencede yeni yıl pastasını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalı kadınlarla birlikte kesti. Kadınlar matinesine eşi Hikmet Atila ile birlikte katılan Başkan Atila, kadınların yeni yılını kutladı. 2018 yılından umutlu olduklarını dile getiren Başkan Atila, “Güzel günlerin yaşanacağı mutlu bir 2018 temenni ediyorum. İnşallah Cumhuriyetimiz altında, Atatürk’ün ilkelerinin ışığında hep birlikte güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.