Bornovalı kadınlar yoga etkinliğinde buluşacak

Bornovalı kadınlar yoga etkinliğinde buluşacak

Bornova Belediyesi, "Bornovalı Kadın Buluşmaları" kapsamında 9 Ekim'de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda düzenlenecek yoga etkinliğine tüm kadınları davet etti.

Bornova Belediyesi, "Bornovalı Kadın Buluşmaları" etkinlikleri kapsamında kadınları bu kez yoga etkinliğinde bir araya getirecek. Belediye, katılımcıları nefes almak, denge bulmak ve birlikte tazelenmek amacıyla gerçekleştirilecek etkinliğe davet etti.

Eğitmen Deniz Doğutürk rehberliğinde düzenlenecek yoga etkinliği, 9 Ekim 2026 Cuma günü saat 10.30'da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleştirilecek.

hubc6o5w0aakf-b.jpeg

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, tüm kadınlar etkinliğe davet edilirken, yoga buluşmasının hem fiziksel hem de zihinsel iyi oluşu desteklemeyi amaçladığı belirtildi. Belediye, kadınların bir araya gelerek sağlıklı yaşam alışkanlıklarını güçlendirmesi ve sosyal dayanışmayı artırması için etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.