Bornovalı minik sporcular Atatürk için sahaya çıktı!

Bornovalı minik sporcular Atatürk için sahaya çıktı!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalı minik futbolcular Büyük Önder’i, Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası ile andı. 12 takımın mücadele ettiği organizasyonun ödül töreninde konuştu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Sizler bu turnuvaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” diye konuştu.


Açılışı geçtiğimiz hafta yapılan Bornova Belediyesi Ata Albayrak Spor Tesisleri”nde düzenlenen Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası sona erdi. Maçların, 20 dakikalık, tek devreli eleme usulüne göre oynadığı 4 gün süren organizasyonda Pınargücü şampiyon olurken, Doğanlarspor ikinci, DSİ üçüncü, Serintepe Kanderespor ise dördüncü oldu. Şenlik havasında, centilmence turnuva sonunda ilk dörde giren takımlara kupa, tüm sporculara madalya verildi. 
 

Her zaman sporcu gibi yaşayın
 

Turnavaya katılan takımlara teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, spor yapmanın önemine dikkat çekti. Törende yaptığı konuşmada tüm sporculardan elele tutuşmasını isteyen Başkan Atila, “Sizler bu turnavaya katılarak Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün izinde olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İleride sporcu olmasanız da her zaman bir sporcu gibi yaşayın, her zaman centilmen olun” diye konuştu.
 

12 Takım mücedele etti
 

Atatürk'ü Anma ve Saygı Turnuvası, Bornova Belediyespor, Işıkkentgücü, Işıkspor, Pınargücü, Özçamdibi, Altınırmak, Serintepe Kandere, Bornova Yeşilovaspor, Doğanlarspor, Çambidispor ve Bornova Gençlik olmak üzere 12 takımın katılımayla gerçekleşmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.