Bornovalı vatandaşlar Mutfak Atölyesi ile kışa hazırlanıyor

Bornovalı vatandaşlar Mutfak Atölyesi ile kışa hazırlanıyor

Bornova Belediyesi "Mutfak Atölyesi" ile vatandaşlar, kışa evde doğal ve sağlıklı ürünler yaparak girecek.

MEDYA EGE - Bornovalı vatandaşlar, mutfaklarını "Mutfak Atölyesi" etkinlikleri ile kışa hazırlıyor.

Sofralarında doğal ürünleri tercih eden vatandaşlar, Bornova Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde gerçekleşecek olan turşu, reçel, erişte ve zeytin atölyelerinde, doğal ürünler yapmanın inceliklerini öğrenecek.

tursu.jpg

Mutfak Atölyesi'nde gerçekleşecek eğitimlerle vatandaşlar, doğal ve sağlıklı gıda tüketimi, israf etmeme ve ev ekonomisine katkı sağlama konularında bilinçlenecek.

Eğitmen Kevser İpek tarafından verilecek olan atölyelerin ilkini, 25 Eylül pazartesi günü gerçekleşecek olan turşu atölyesi oluşturacak. Turşu atölyesinin ardından 26 Eylül salı günü erişte, 27 Eylül çarşamba günü reçel ve 29 Eylül cuma günü zeytin atölyeleri ile eğitimler devam edecek.

Vatandaşların evde doğal ve sağlıklı turşu, erişte, reçel ve zeytin yapımını öğreneceği atölye eğitimleri saat 10.00'da başlayacak.

Kontenjanın 20 kişi ile sınırlı olacağı "Mutfak Atölyesi"ne kayıt olmak isteyen vatandaşlar, 0 232 999 29 29 numaralı hat üzerinden kayıt başvurusunda bulunabilecek.

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Mutfak Atölyesi Kış Hazırlığı Başlıyor! Unutmayın, atölyelerimiz 20 kişi ile sınırlıdır, bu yüzden yerinizi hemen ayırtın!" ifadelerine yer verildi.

f6ixjlwxkaaxmqa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.