Bornova’nın Sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Bornova’nın Sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Bornova Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 11 Ekim’de başlayacak maçlara hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırlanıyor.

Bornova Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın  genç oyuncuları ve antrenörleri Bornova Belediyesi’nin özellikle fiziksel ve psikolojik sıkıntılar yaşadığımız Koronavirüs Salgını sürecinde düzenlemeye başladığı sağlık konferansları çerçevesinde “Nefes Egzersizi ve Meditasyon Eğitimi” aldı.

mus_9506.jpg

Bornova Belediyesi Pilates -Aerobik Antrenörü Ayperi Yerlikaya, geçtiğimiz sezon büyük bir başarı elde ederek bu sezon 2. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan genç sporculara ve antrenörlerine doğru nefes almanın fiziksel duygusal ve yaşam kalitesi üzerindeki etkilerini anlattı. Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri toplantı salonunda seminerde meditasyonun ve bilinç altı temizliğinin ne olduğunu, neden yapılması gerektiğini,  yaşam kalitemize katkılarını anlatan Ayperi Yerlikaya, çalışma arkadaşlarına günlük hayatta kolaylıkla yer alabilecek nefes egzersizi teknikleri uyguladı. Meditasyon ile çocukluğumuza inerek bugünümüzü olumsuz  etkileyen korkularımızı ve duygularımızı fark edebileceğimizi söyleyen Yerlikaya, “Çekim yasası teknikleriyle ulaşmak istediğimiz mükemmel hayatı yaratabiliriz” diye konuştu.

mus_9545.jpg
    
“Nefes Egzersizi ve Meditasyon” başlıklı eğitimin önümüzdeki günlerde Bornova Belediyesi’nin tüm çalışanlarına verilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.