Bornova'ya 'Yılın Gençlik Meclisi' Ödülü

Bornova'ya 'Yılın Gençlik Meclisi' Ödülü

Bornova Gençlik Meclisi; Ankara’da 12. kez toplanan Ulusal Gençlik Parlamentosu Genel Kurulu’ndan "Yılın Gençlik Meclisi" ödülü ile döndü.

Türkiye'nin en büyük gençlik ağı olan Ulusal Gençlik Parlamentosu'nun Ankara’da gerçekleşen 12. Genel Kurulu'nda Bornova Gençlik Meclisi "Yılın Gençlik Meclisi" ödülüne layık görüldü. “Gençlik ve Sürdürülebilirlik” başlığı ile 65 ilden 255 delegenin katıldığı organizasyonda gençler; işverenler, girişimciler ve bürokratlar ile bir araya geldi.

BM (Birleşmiş Milletler) Mülteciler Yüksek Komiserliği, TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Genç Girişimciler Kurulu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da panellerde konuşmacı olarak yer aldığı organizasyonda; delegeler atölye çalışmalarında yeni ve sürdürülebilir projeler ortaya koyarken, kurum ve kuruluşlar birbirlerini tanıma fırsatı buluyor. Her yıl  düzenlenen organizasyonda “Yılın Gençlik Meclisi”, “Yılın Sivil Toplum Kuruluşu” ve “Yılın Öğrenci Topluluğu” kategorilerinde verilen ödüller farklı kurum ve kuruluşlardan gelen delegelerin oylarıyla sahiplerini buluyor.

d888fe63-402e-4b01-8888-19409603cb0c

Bornova Gençlik Meclisi adına ödülü teslim alan Bornova Gençlik Meclisi Sekreteri Gaye Tuğrulöz; "Ulusal Gençlik Parlamentosu’na üye bir kurum olan Bornova Gençlik Meclisi olarak Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bütün ümidim gençliktedir." sözüne layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz.Vermiş oldukları destekten dolayı Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila’ya ve Bornova Belediyesine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gençlerimizin yanındayız

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  Bornova Kent Konseyi’ne bağlı Gençlik Meclisi’nin almış olduğu  ödülden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Atila; “Sahip oldukları enerji, girişimcilik ruhları ve yaratıcı fikirleriyle toplumu harekete geçirme konusunda gençlerimiz oldukça başarılı. Bornova Gençlik Meclisi’mizin almış olduğu bu ödül bizim için mutluluk verici. Bornova Belediyesi olarak geleceğimizin umudu gençlerimize projelerini gerçekleştirme konusunda her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.