BORTAR GROUP, Sektörün Liderliğini Yapıyor!

BORTAR GROUP, Sektörün Liderliğini Yapıyor!

Hazır yemek sektörünün lideri  Bortar Group, kalite ve hijyenden ödün vermeden hizmet veriyor. 

Küçükkurt Ailesi’nin hayallerinin vücut bulduğu ve çeyrek asırdır hazır yemek sektöründe liderliği üstlenen Bortar Group, bugün Türkiye ve Avrupa’nın en büyük mutfağına sahip tesislerinde hizmet veriyor. Ege Bölgesi ve İstanbul da yerinde üretim ile hazır yemek sektöründe liderliğini sürdüren Grup, vizyonel bakışı ve farklı sektörlere yaptığı yatırımlarla da hem temellerini sağlamlaştırıyor hem büyümesini sürdürüyor. 

Ticari hayattaki başarıların yanısıra içinde bulunduğu topluma hizmet etme aşkıyla sosyal hayata da önem veren Bortar Group, lezzete dair merakı olan herkese açık Bortar Akademi’yi kurarak birbirinden farklı eğitimler ve tadımlar sunuyor. Hizmet verdiği her sektörde tutku, kalite, güven ve sorumluluk ile hareket eden firma geleceğe sağlam ve kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor. 

Bu yıl ilk 100 listesine girdi

Hazır yemek sektörünün lideri Bortar Group, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın hazırladığı ilk 100 listesine ismini yazdırdı. Ege ekonomisinin büyümesine katkı sağlayan şirketlerin ciro büyüklüğüne göre sıralandığı Ege’nin ilk 100 firma listesinde hazır yemek sektöründen yer alan tek firma olmanın gururunu yaşadı. Ege Bölgesi ve İstanbul’da yerinde üretim yemek hizmeti, vizyonel bakışıyla farklı sektörlere yaptığı yatırımlarla sağlam temeller oluşturan Bortar Group, Haziran ayında açıklanan Ege Bölgesi’nin ilk 100 sanayi kuruluşu arasına ismini altın harflerle yazdırdı. Grup “sağlıklı yemek” mottosuyla çıktığı yolda ulusalda birinciliği hedefliyor

Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Gelecek vizyonuna sahip farklı sektörel yatırımlarla ilerlediğimiz çeyrek asrı aşan yolculuğumuzda, bu yıl sektöründe Ege Bölgesi’nin ilk 100 sanayi kuruluşu arasına giren tek kuruluş mutluluk ve heyecanını yaşadık. Bu başarı ile birlikte Bortar Group sektörün öncüsü olmaya devam edeceğini göstermiş oldu” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.