BORTAR’dan, Bornova Işıkkent’e lezzet üssü…

BORTAR’dan, Bornova Işıkkent’e lezzet üssü…

Avrupa’nın en büyük toplu yemek fabrikası BORTAR Grubu, Bornova Işıkkent’teki eski binasının zemin katını birinci sınıf restorana dönüştürdü.

Mutfak 93” adlı lezzet üssü, grubun kuruluşunun 25’inci yıldönümünde, görkemli açılış organizasyonuyla hizmete girdi. 
Ünlü spiker Murat Can Canbay’ın sunumuyla renklenen açılış kokteyline, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yanı sıra aralarında Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Esen, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, EGEV Başkanı Mehmet Ali Susam, EGİAD Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİKAD Başkanı Nilhan Antitoros, LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi ve Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın da bulunduğu İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 

h.kucukkurt-001.jpg

25’inci yıla özel yatırım
Aynı zamanda İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (İZSİAD) başkanlığını da yürüten BORTAR Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, açılış konuşmasında, kendileri açısından tarihi bir gün olduğunu vurguladı, “14 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz ağabeyimiz, kurucumuz Şuayip Küçükkurt’un miras bıraktığı ilkelerle geldik bugünlere. 25’inci yılımızda, kurulduğumuz 1993 yılına atfen, Mutfak 93 adlı restoranımızı hizmete sunmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmadığınız için, mutluluğumuzu ve gururumuzu paylaştığınız ve katladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

a.kocaoglu.jpg

Kocaoğlu’ndan, büyük övgü
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BORTAR’ın, yatırımlarıyla ilçeye değer kattığını vurguladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hasan Küçükkurt’un hem ekonomik sahada hem de sivil toplumculukta örnek ve başarılı bir kişi olduğunu ifade etti. İzmir’in, “Türkiye’nin en yaşanılacak kenti” seçildiğini belirten Kocaoğlu, “Belediyelerimiz gibi, iş dünyamız ve kentlimiz de birlik ve beraberlik içinde güzellikler yaratmak için çalışıyor. Mutfak 93 de bu güzel örneklerden biri” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından, protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi alkışlar arasında kesildi. Gece, Bando35 Brass Bando Takımı’nın hareketli parçaları ve Blue Note Orkestrası’nın şarkılarıyla sona erdi.

 

Mutfak 93’te ne yenir?

Günlük 100 bin kişilik yemek üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük mutfağı olan BORTAR, adıyla özdeşleşen lezzetini bundan böyle Mutfak 93 ile de sunacak. “Ustalığımız lezzet, farkımız hijyen ve kaliteli hizmet” sloganıyla açılan Mutfak 93’te, sadece kahvaltı ve öğle yemeği servisi olacak. Hepsi işinin ustası ve yaratıcı şeflerin ellerinden Türk mutfağının eşsiz yemekleri, enfes steakhouse lezzetleri ve gurme pide çeşitleri sunulacak.

o.atila-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.