BÖRTLÜCE MAHALLESİ’NE KANALİZASYON HATTI

BÖRTLÜCE MAHALLESİ’NE KANALİZASYON HATTI

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgelerinde sıfırdan hat döşeyerek mahallenin tamamını sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin uzun yıllardır süregelen sıkıntılarını ortadan kaldırıyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kula ilçesine bağlı Börtlüce Mahallesi’nin kanalizasyon hattı bulunmayan bölgesine bin metrelik kanalizasyon hattı döşüyor. MASKİ tarafından mahallede yürütülen çalışma sayesinde, şimdiye kadar kanalizasyon hattı olmayan Börtlüce sakinleri sağlıklı ve kullanışlı kanalizasyon altyapısına sahip oluyorlar. 
 “Hattı olmayan vatandaşlar kanalizasyon sıkıntısı çekiyordu”
    Mahalledeki hat eksikliklerinin MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanmasından mahalle olarak mutluluk duyduklarını ifade eden Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz, “Mahallemizin bazı kısımlarında kanalizasyon hattımız yoktu. Vatandaşlarımız sıkıntı çekiyordu. Sorunumuzu MASKİ’ye ilettik, sağolsunlar ilgilenip hemen çalışma başlattılar. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. MASKİ sayesinde bütün mahalleli artık planı projesi olan düzgün bir kanalizasyon hattı kullanacak” diyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.