Boşanma uzmanı Avukattan Yeni evlenecek çiftlere Öneri!

Boşanma uzmanı Avukattan Yeni evlenecek çiftlere Öneri!

İzmir Barosu Avukatlarından Avukat Yusuf Akın, yeni evlenecek çiftlere, ola ki boşanma hali olması ihtimaline karşı evlenmeden önce yapmaları gereken önemli bir hukuki uyarı geldi.

İzmir Barosu Avukatlarından ve boşanma davaları konusunda uzmanlaşan Avukatlarından Avukat Yusuf Akın’dan, evlenecek çiftlere,  evlenmeden önce önemli bir uyarı geldi. Mutluluk, sağlık ve bir ömürboyu birlikte yaşama sözüyle başlayan evliliklerin ihtimal dâhilinde olan boşanmayla da sonuçlanabileceği gerçeğinin artık toplumsal olarak kabul edilir durum olduğuna dikkat çeken Avukat Yusuf Akın, boşanma davalarında hukuki olarak en çok tartışılan konunun ise düğünde takılan olduğunu belirtti.

78953785_2230508313922289_6925802813985390592_n.jpg

Sosyal medya üzerinden takipçisi olan olmayan herkese ve özellikle yeni evlenecek çiftlere hukukçu olarak öneride bulunan Avukat Yusuf Akın, evlenmeden önce uygulanacak bu uyarılarla, boşanma halinde çiftlerin düğün takısı tartışmasından kurtulabileceklerini söyledi. 

İşte Avukat Yusuf Akın’ın o önerisi:

*Yeni evlenecek çiftlere öneriler:
Düğünde takılan takıların BOŞANMA durumunda sadece kadına ait olmasını önlemenin yolu:
Elektronik bankacılık %90 kullanımda.
Düğün davetiyesine tarafların ayrı ayrı İBAN numaraların yazılarak düğün anında iki tarafın hesabına kız/erkek taraflarının ayrı ayrı takı değeri kadar havale yapmasıdır.*

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.