Bostanlı Çocukça Akademi'de Minikler Cumhuriyeti Kutladı

Bostanlı Çocukça Akademi'de Minikler Cumhuriyeti Kutladı

Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayanlar arasında Karşıyaka'nın Bostanlı semtinde bulunan Bostanlı Çocukça Akademi minikleri de yer aldı.

Miniklerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen kutlamalarda çocuklar cumhuriyet coşkusunu öğretmenleriyle beraber yaşadı. Gösteriye kırmızı beyaz kıyafetlerle katılan minikler duygu dolu anların yaşanmasını sağladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, öğretmenlerin cumhuriyetin anlam ve önemini anlatan konuşmalar ve miniklerin hazırladığı şiir ile marşları okumalarıyla sona erdi.

bostanli4.jpg

Çocukça Akademi  kurucu müdürü Duygu Atmaca Konçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 1 haftadır miniklerle hazırlık yaptıklarını açıkladı. Miniklerin cumhuriyet coşkusunu özümsediklerini vurgulayan Atmaca Konçi, Çocukça Akademi'de çocuklara Cumhuriyet ve Atatürk bilincini kazandırmaya yönelik etkinlikler de düzenlediklerini belirtti. 

Duygu Atmaca Konçi konuşmasına şöyle devam etti;

"Miniklerimiz gösterilerini yüreklerindeki büyük coşku ile gerçekleştirdi. Cumhuriyetimizin doğum günü  anlamına gelen 29Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk"ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyet çocuklarımıza emanet."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.