Bostanlı Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği'nden örnek davranış!

Bostanlı Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği'nden örnek davranış!

BESİAD, okulların açılmasına sayılı günler kala Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ihtiyaç sahibi iki İlkokulun öğrenci bilgileri alarak onlar için çanta ve bir yıllık kırtasiye ihtiyaçlarını giderdi.

BESİAD (Bostanlı Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği) Karşıyaka’daki iki okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için çanta ve bir yıllık kırtasiye malzemeleri vererek örnek bir davranış gösterdi.   BESİAD Yönetim Kurulu, Pınar Küçükgün Sarıhasan, Ömer Dursun, Selim Aybey, Cemalettin Coşkuner, Miray Babuşçu, Erol Yıldız, Hüseyin Saygılı, Bülent Tuncer Özbuğa, Zehra Yazılıkaya, Şeyda Alatekin, Orhan Birtuncer, Engin Altunbay,  Emre İpek ve Özge Özşahin her iki okulun müdürlerini ziyaret ederek, içi kırtasiye malzemeleri ile dolu çantaları teslim etti.

Okulların ziyaretinde konuşan BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre İpek, bunun bir başlangıç olduğunu belirterek şunları söyledi. “BESİAD olarak STK ların asıl görevlerinden biri olan dayanışma ve yardımlaşmayı okullarımızın ihtiyaçlarını gidererek göstereceğiz. Karşıyaka’mızda bulunan bu iki okulun temizlik malzemelerini, diğer ihtiyaçlarını elverdiğince gidermeye çalışacağız. Okul Müdürlerimizle iletişimimizi sürdüreceğiz. Öğrencilerimizin diğer ihtiyaçlarına da destek olmaya çalışacağız. 

dsc_80152.jpg

BESİAD Başkan Yardımcısı Zehra Yazılıkaya’da  Bostanlıda bulunan kendine ait diyabet ve diyetisyen merkezinde bu okullardaki obez ve diyabet hastalığı bulunan çocuklara ücretsiz hizmet vereceklerini söyledi.

BESİAD Yönetim Kurulu, içleri kırtasiye malzemeleri ile dolu olan çanları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere Lamia Karer İlkokulu Müdürü Ali Caranoğlu ile Örnekköy Şehit Astsubay Erkan Durukan İlkokulu Müdürü Fatma Sarı’ya teslim ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.