Bostanlıspor alt yapısında yılbaşı sürprizi

Bostanlıspor alt yapısında yılbaşı sürprizi

Bostanlıspor futbol alt yapısında eğitim alan küçük ve yıldız futbolcular yeni yıl öncesi velilerine sürpriz yılbaşı kutlaması gerçekleştirildi.

Ailelerini “başkan ve yöneticiler velilerle görüşme yapacak” diyerek Gode Cengiz Spor Tesislerindeki Bostanlıspoor Kulübü’ne getiren futbolcular, toplantı sırasında ellerinde pasta ile gelerek “Yeni yılınız kutlu olsun” diyerek sürprizlerini gerçekleştirdiler. 


Yılbaşı pastası kesen ve kulübün yeni yıl hediyelerini antrenörleri Mustafa Oral’ın elinden alan küçük ve yıldız futbolcular ile velilerine konuşma yapan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Biz artık bir aileyiz. Çocuklarımız bizlere de sürpriz yaptı. Hepsine teşekkür ederim. Bizleri bir araya getirdiler. Bazıları bir, bazıları iki yıl büyük ciddiyet içinde çalışıyorlar. Performanslarından son derece memnunuz. Okul ve spor yaşamları istediğimizden de iyi olması bizleri mutlu ediyor. İyi futbolcu olurken, topluma yararlı iyi insan olmak istiyorlar. Biz de onları ödüllendireceğiz ve önümüzdeki yıl lig maçlarına katılacağız. Buradan da onun müjdesini vereyim. Bu çocuklar geleceğin A Takım futbolcularıdır. Bostanlıspor artık kendi yetiştirdiği futbolcularla ligde mücadele etmeye hazırlanıyor. Bunun için de alt yapıya çok önem veriyoruz. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren önce futbolcularımıza, başantrenörümüz Mustafa Oral ve yöneticimiz Taner Çınar’a teşekkür ederim. Hepinizin yeni yılını şahsım ve Bostanlıspor ailesi olarak kutlarım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.