Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Yaz Kampını Açıyor

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Yaz Kampını Açıyor

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, İzmir'de ilk kez "Tatil, spor ve eğlence"nin bir arada olacağı "Tam gün Yaz Spor Kampı" düzenledi.

"Şehrin Göbeğinde, yürüyüş mesafesinde kamp yapıyoruz" sloganıyla hareket ederek, çocuklarımıza tatil, eğlence ve sporu bir araya toplayıp 3 hafta boyunca neşeli vakit geçirteceklerini ve bu süre içinde spora olan yeteneklerini sınayacaklarını ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü As Başkanı Muzaffer Tuğsavul şu açıklamayı yaptı
"Amacımız çalışan annelere nefes aldırmak, tatile gidemeyen çocukları, eğlenceye hasret kalan geleceğin gençlerini bir araya toplayıp, onlara hoşça vakit geçirtmek. Sporu sevdirmek ve yıl boyu yaşadıkları okul stresinden bir an olsun uzaklaştırmak. Sporun temeli atletizm, cimnastik, savunma, çabuk düşünme ve beyni geliştiren sporlar aikido, kick boks, vücudun tüm kaslarını harekete geçiren tenis, masa tenisi ve dünyanın en çok sevilerek oynanan sporları futbol ile basketbolu bir araya topladık. Kamp boyunca bu sporların tamamı yapılacak. Eğiticilerimiz kamp sonunda, çocuklarımızı yeteneklerine göre yapabileceği branşlara yönlendirecek. Bu arada eğitimleri de devam edecek, boş vakitlerinde kitap okuyacaklar, dinlenecekler ve arkadaşlarıyla eğlenecekler. Öğle yemekleriyle ikindi kahvaltılarını da tesislerde yiyecekler."

Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak olan Yaz Spor Kampı, hafta içi saat 09.00'da başlayacak, 16.00'da sona erecek.  Kayıtlar için 0-544-7351912 numaralı telefondan bilgi alınabilinecek.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.