Bostanlıspor Migros'a Teşekkür Plaketi Verdi

Bostanlıspor Migros'a Teşekkür Plaketi Verdi

Bostanlıspor'dan Migros'a teşekkür plaketi...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, iyi iletişim içinde olduğu ve sosyal sorumluluk projelerinde büyük destek gördüğü Türkiye'nin ilk ve en büyük süpermarket zinciri olan Migros'un Kuzey Ege Satış Direktörü Yener Arslan'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Migros Ege Bölge Müdürlüğü'nde Yener Arslan'ı ziyaret eden yöneticilerimiz, kulübümüzün projelerini anlattı. 
Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, Migros Kuzey Ege Satış Direktörü Yener Arslan'a Yener Arslan'a sporda gençlere ve çocuklara yönelik daha güzel projeler temennisinde bulunarak, teşekkür plaketini takdim etti.

Tuğsavul şöyle dedi: "Bostanlıspor kentini, mahallesini, semtini en iyi şekilde temsil ediyor ve etmeye de devam edecektir. Migros ile olan iyi ilişkilerimizi gün geçtikçe daha da arttıracağız. Pek çok sosyal sorumluluk projelerini birlikte yapacağız. Amacımız gençliğe ve gençlere, spora doğru hizmetin sürdürülmesi.”

Yener Arslan da, Bostanlıspor’un başarılı çalışmalarını zevkle izlediklerini ifade ederek, “Bir amatör spor kulübü olmasına karşın yüklendiği sorumluluk bilincine hayran kalıyoruz. Fair Play olgusu ve gençlere doğru yolu göstermeye gayret etmesini de takdirle karşılıyoruz. Spordaki sosyal sorumluluk projeleri ve ilkleri başarmalarına karınca kararınca destek olmak da bizlerin görevi olmalı diye düşünüyoruz. Sadece Karşıyaka’ya, İzmir’e değil Türkiye’ye örnek kulüp olmaları nedeniyle de kutluyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.