Bostanlıspor yine zirvede...

Bostanlıspor yine zirvede...

Çeşitli branşlardaki sportif başarıları ve milli takımlara yetiştirdiği sporcularıyla sık sık gündeme gelen İzmir'in amatör spor kulübü Bostanlıspor bu kez de "Türkiye'de Yılın Enleri"nde yer aldı.

Daha önce ragbi, Amerikan Futbolu, beyzbol, yelken, paletli yüzme, muaythai, dart, oryantiring branşlarında milli takımlara sporcu veren Bostanlıspor bu kez de kick boksta spor okulundan yetiştirdiği Nusret Gökmen Başay’ı hediye etti. Bostanlıspor’un milli sporcusu Başay, son Avrupa Şampiyonası’nda da Ay Yıldızlı formayla ringde başarılı maçlar çıkararak Avrupa 3.sü olarak bayrağımızı göndere çekti.
Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, sporda dünya fair play büyük ödülünü kazanan bir kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine imza atmanın yanı sıra spor yelpazelerinde yer alan branşlarda da kendi yetiştirdikleri sporcularla sportif başarıları İzmir’e, Karşıyaka’ya getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Erboy, “İmkânlarımız elverdiği ölçüde spor branşlarında, özellikle de İzmir’de yapılmayan sporlarda olmak istiyoruz. Diğer branşlarda da yetiştirici kulüp özelliğimizi sürdüreceğiz. Son yıllarda spor okullarımızdan 50’in üzerinde futbolcu, 20’ye yakın basketbolcu yetiştirip, diğer kulüplere gönderdik. Bu özelliğimizi sürdürürken, her yıl programımıza aldığımız branşlarda da sportif başarıda en üst düzeye çıkacağız. Bunlara ulaşırken de asla fair playi unutmayacağız. Unutan sporcularımız akıbetinin ne olduğunu da çok iyi biliyor. 2023 yılının son başarısını milli takımda Avrupa 3.sü olarak elde eden Nusret Gökmen Başay, Avrupa Spor Haftasında Türkiye’nin Enleri arasında girdi ve bizi bir kez daha gururlandırdı. Kendisini bir kez daha kutluyoruz” dedi.

-001.jpg
Milli sporcu Başay’ı yetiştiren antrenörü Aytaç Uyanıker, sporcusu ile gurur duyduğunu belirtirken “Milli başarısının ardından Türkiye’nin Enleri arasında giren branşında tek spor kulübü sporcusu olması da alkışlanmalı. Diğer sporcular, ihtisas kulübü sporcuları olması açısından Bostanlıspor’un ayrıcalığı ve başarısı da otomatikman ortaya çıkıyor. Emeği geçenlere, özellikle de bize her türlü imkânı yaratan başkanımız Avni Erboy’a sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.