Boyundan öpmek ne anlama geliyor? İşte o öpücüğün anlamı...

Boyundan öpmek ne anlama geliyor? İşte o öpücüğün anlamı...

100 den fazla öpücük çeşidi olduğunu ve bunların her birinin ayrı birer anlam ifade ettiğini biliyor muydunuz? Sheril Kirshenbaum ‘Öpüşmenin Bilimi’ adındaki kitabında her şeyi bir bir açıklıyor...

Sevdiğiniz kişiyi öptüğünüzde farkında olmadan ona çeşitli mesajlar verdiğinizi biliyor muydunuz? Sheril Kirshenbaum 100 den fazla öpücük şekli olduğunu belirterek her öpücüğün bir anlamı olduğunu açıkladı. 

Burun öpücüğü 

İncinmiş duyguları onarmak ve özür dilemek için bu öpücük şekli kullanılır. Genellikle hasar görmüş duyguları onarmak için bu öpücük şekli kullanılır.

Alından öpmek 

Bu öpüşme şekli anne öpücü olarak adlandırılmaktadır. Sevdiğiniz kişiyi bu şekilde öpmek ona bağlılığınızı ve güven duyduğunuzu göstermektedir.
 

Kulaktan öpmek 

Bu öpücük şekli genellikle kişiyi neşelendirmek için kullanılır. 
 

El öpmek 

Eski geleneklere göre, yalnızca bir erkek bir kadından büyükse el öpebilir. Bu gelenek bazı yerlerde hala devam ediyor. Diğer durumlarsa, eğer bir kadının eli öpülecekse öpen kişi dizini eğmelidir. Belki buna bir de iltifat eklenebilir.
 

Boyundan öpmek 

Bu öpücük şekli tutkulu bir öpücük şeklidir.  Boyun bölgeleri hassas olduğu için ilişkisinde tutku ve aşkı barındıran çiftler genellikle bu öpücüğü tercih ederler.
 

Dokunarak öpme 

En sık görülen ve öyle ki öpücüklerin dengeli türlerinden biridir. Oldukça güçlü ve tutkuludur. Uzun zamandır birlikte olan ve birbirine gerçekten bağlı olan çiftler bu öpücüğü kullanır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum