Brad Pitt ve Angelina Jolie Boşanıyor

Brad Pitt ve Angelina Jolie Boşanıyor

Angelina Jolie Brat Pitt'e boşanma davası açtı

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin, Brad Pitt'ten boşanmak için dava açtığı iddia edildi. ‘Bay ve Bayan Smith’ filminin setinde başlayan aşklarını 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocukla taçlandıran Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor. 41 yaşındaki aktrisin, Brad Pitt'ten boşanmak için dava açtığı öğrenildi. Neredeyse her gün çıkan boşanma haberlerinin ardından Angelina Jolie'nin, 6 çocuğun velayetini istediği belirtildi. Son olarak Brad Pitt’in, ‘Allied’ filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard ile ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. Bu nedenle her geçen gün kilo kaybeden Jolie'nin hastalandığı konuşuluyordu.

Hollywood basını Angelina Jolie'nin, eşi Brad Pitt'in peşine dedektif taktığını yazdı. Brad Pitt'in Fransız oyuncu Marion Cotillard (40) ile dedikodu olarak çok konuşulan ilişkisi böylece Jolie için belgelenmiş oldu. İkili ''Allied' filminde birlikte oynamıştı...


2006 yılında ilk biyolojik çocuklarına kavuşan oyuncu çift, 2009 yılında evlenmeyi sadece çocukları için düşüneceklerini ama yakın zamanda planlamadıklarını söylemişti.
İki yıl süren nişanlılıklarının ardından 2014 yılında sade bir törenle evlenen çift şimdi bu evliliği noktalıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.