Brangelina'nın boşanma sürecinde büyük sürpriz

Brangelina'nın boşanma sürecinde büyük sürpriz

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davasının sona erdiği iddiaları bir yana, ünlü çiftin evliliğe bir şans daha vermek için boşanmayı askıya aldığı söylentileri gündeme bomba gibi düştü.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma davasının beklemeye alındığı iddia edildi.  Çifte yakın kaynaklar, Eylül 2016’da açılan boşanma davasının beklemeye alındığını söyledi.  Boşanma davasının uzun sürmesinin nedeninin Brad Pitt’in, evliliğini kurtarmaya çalışması olarak açıklandı.

Çifte yakın bir kaynak, boşanma sürecinin durduğunu, boşanma davasını ileri götürecek bir şey yapmadıklarını ve dolayısıyla boşanmayacaklarını söyledi.  Aynı kişi, Pitt’in, Jolie’yi geri kazanmaya çalıştığını, bu nedenle alkolü bıraktığını da sözlerine ekledi. “Herkes onların yeniden birleşeceğini düşündü” diyen kaynak, “Boşanmaktan vazgeçtiklerini duyursalar, bu hiç de şaşırtıcı olmaz” ifadelerini kullandı.

İngiliz Daily Mail’e konuşan başka bir kaynak ise, “Boşanma süreci yavaş ilerledi ve durumda bir değişiklik olmadı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.