"Brasseire by Murano’s" Point Bornova’da 

"Brasseire by Murano’s" Point Bornova’da 

Yemek sektöründe İzmir’in İtalyan’ı olarak bilinen Murano’s, yeni markasını “Evinizin Mutfağı” sloganıyla Point Bornova’da “Brasseire by Murano’s” adıyla açtı. 

Türk, İtalyan, Fransız mutfağını kapsayan Brasseire by Murano’s’un basın lansmanında yatırım hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

0-(14)-002.jpg

Fulya Perçin Yonuk ve Gökçen Yıldırım ortaklığında 2017 yılında ilk olarak Ege Perla’da açılan Muranos kısa sürede seçkin mutfağıyla İzmirlilerin ilgisini gördü. Lezzet severlerin İzmir’in İtalyanı olarak kabul ettiği Murano’s, iki yıllık süreçte 100 binin üzerinde misafir ağırlarken geçtiğimiz yaz hizmete giren Murano’s Alaçatı şubesiyle de büyük ilgi gördü. 

Türk, Fransız ve İtalyan mutfaklarından ilham alınan menüsüyle Brasserie by Murano’s, açıldığı ilk günden yine büyük ilgiyle karşılaştı. Fulya Perçin Yonuk, yeni markalarının “Dünya Mutfağı” ile hizmet verdiğini, alışveriş arası yorgunluğun atıldığı, iş toplantılarının keyifli sohbetlere dönüştüğü, pazar kahvaltılarının ev sıcaklığında yapıldığı bir ortam sunduğunu belirterek “Aslında burası evinizin mutfağı. Evinize aldığınız ürünlerin tazeliğine, doğallığına nasıl dikkat ediyorsanız, burası da aynı özeni gösteriyor. Evinizde nasıl rahatsanız, burada da aynı konforu sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

0-(13)-002.jpg

Brasseire by Murano’s’un büyüme hedefiyle yola çıktığına vurdu yapan Yonuk, “Yatırımcıyı da kapımızı açtık. Franchise vererek büyümeyi hedefliyoruz. Yeme içme sektöründe en önemli konu, yatırımcısına güven veren bir markadır. Murano’s bu açıdan büyük bir yol kat etti. Yeni markamız da Murano’sun tüm özelliklerine sahip tek farkı, alt yapısı yeni şubelerle büyüyecek şekilde kuruldu. Yani artık Türkiye’nin dünya mutfağını sunabileceği bir markası var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.