Bravo Tugay Başkan!

Bravo Tugay Başkan!

Ali Eyce yazdı...

31 Mart seçimleri öncesinde Medya Ege Yayın Gurubu olarak,  Medya Ege TV’de başkan aday adaylarını ve daha sonra da adaylarını konuk ettik.

‘Siyaset Gündemi’ programında konukları bizzat ben ağırladım. Sorularını hazırladım, projelerini dinledim, dinlemenize yardımcı oldum.

İşte onlardan birisi de CHP’den Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Doktor Cemil Tugay’dı.

Seçim bitti, partisi kazandı ve doğal olarak da kendisi Karşıyaka Belediye Başkanı Doktor Cemil Tugay oldu.

Programa gelene kadar Sayın Tugay’ı hiç tanımışlığım ve görmüşlüğüm olmadı. İlk defa orada, kameraların karşısında karşılaştım.

Mütevazı kişiliği, sakinliği ve düşünerek konuşması bildiğimiz klasik siyasetçilerden çok ama çok farklıydı.

Yani esip, gürleyip, atıp, tutan, tutsa da, tutmasa da konuşan birisi değildi.

Benim açımdan iyi, farklı ve düşündüren bir program oldu. 

Karşıyaka’daki seçim sonuçlarına bakınca da izleyici açısından da iyi bir program olduğunu söylemek gerekir.

Seçim öncesi konuk ettiğimiz ve şu an Başkanlık koltuğunda oturanları, kamuoyu adına, okuyucularımız ve izleyicilerimiz adına tabi ki takip etmek de bizim birinci derece gazetecilik sorumluğu görevimiz.

Dediklerini yapıyorlar mı? Dedikleri gibi çalışıyorlar mı? Dediklerinin dışına çıkıyorlar mı?

Medya Ege Yayın Gurubu’nun ve içindeki yayın işlevlerini kullanarak kamuoyunu yönlendirenlerin, yönlendirme dışı yanlışları bizim de yanlışımız gibidir.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, seçim öncesi verdiği mesajlar ve söylemler gibi hareket ettiği yakın takibimizde.

Çevreye karşı, yaşamsal alanlara karşı oldukça duyarlı bir Belediye Başkanı olacağını aday iken söyleyen Başkan Tugay’ın, haber merkezlerine düşen fotoğrafları söylemleriyle, çalışmalarının bir kez daha ne kadar uyumlu olduğunu gösteriyor.

Eline kesekâğıdı alan Başkan Tugay, belediye çalışanlarıyla birlikte herkesin denize karşı keyif yaptığı Bostanlı Sahili’nden geçiyor, çekirdek yiyenlere kabuklarını yerlere atmaması için kesekâğıdını veriyor. Yerlere atılmış ve sahibi olmayan çekirdek kabuklarını ise elleriyle toplayarak, kese kâğıdının içine dolduruyor.

Başkanlık koltuğundan kalkmış, başkanı olduğu ilçenin caddelerine, sokaklarına inmiş, elinde kesekâğıdı çevreyi kirletmeyelim,  koruyalım diyen bir belediye başkanınız varsa,  şanlısınız demektir.

Bizi ve bizi takip edenleri yanıltmadığın için teşekkürler Başkan Tugay!

Bravo Tugay Başkan!

karsiyaka_3349.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum