Bring to Light, kalp ritminize göre tepki veriyor

Bring to Light, kalp ritminize göre tepki veriyor

Oyun geliştiricisi Red Meat Games'in geliştirdiği Bring to Light adlı VR oyun, kalp monitörü desteğiyle oyunu iliklerinizde yaşatıyor.

Red Meat Games, VR korku oyunu Bring to Light'ı biyometrik sensörler yardımıyla farklı bir boyuta taşıyor. Oyuna trajik bir kaza sonucu metro tünelinde hayatta kalan tek kişi olarak başlıyorsunuz. Bring to Light'ta özgürlüğe ve ışığa tekrar kavuşmak için yaşam mücadelesi vereceksiniz. Oyunda VR gözlük takmanın yanı sıra, kalp atış hızı monitörü seçeneğine de sahipsiniz. Bu monitör, verileri, oyuncunun kalp atış hızına bağlı olarak oynanışı ayarlayan özel AI'ye aktarıyor. Kalp atış hızı desteği aslında olay örgüsünü kalbinizin durumuna göre belirliyor.

Oyuncunun monitörü kendi alması gerek çünkü bu VR korku oyunuyla birlikte gelmiyor. Şimdilik iki seçenek arasında seçim yapabilirler: Scosche Rhythm ve Polar H10.

Biyometrik geri beslemeyi kullanmanın, oyunlar ve diğer uygulamalar için bir seçenek haline geleceği düşünülüyor. Her gün daha fazla biyometrik cihaz piyasaya sürülüyor ve sürekli iyileştirmeler yapılıyor. 

Bring to Light, Steam'de 32 TL.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.