BTS’ten Muhteşem Geri Dönüş

BTS’ten Muhteşem Geri Dönüş

Koreli Gençler Büyüdü!

Ülkemizde sandığımızdan daha da fazla hayranı olan K-pop’un genç temsilcileri BTS, yepyeni albümleri “Love Yourself: Her” ile geri döndü!

dna1.jpg

Geçtiğimiz haftalarda MedyaEge ailesi olarak değindiğimiz genç grup BTS artık tam anlamıyla büyüdü. Tüm dünyada milyonlarca hayranı ve seveni olan ekip, çıkış parçaları olan “DNA” ile şimdiden tüm müzik piyasasını alt üst etti. Henüz saatler geçmesine rağmen YouTube’da milyonu deviren video klip; önümüzdeki günlerde yükselmekte olan K-pop sektörünü bir üst basamağa taşıyacak gibi görünüyor.

Yenilikçi müzikal altyapısı ve kısa film edasında hazırlanmış video klipleriyle şimdiden Türk hayran ailesinden tam not alan ekip, ilerleyen günlerde dünya listelerine de ambargo koyacağa benziyor. Yazarlarımızdan Ata Benli’nin de değindiği üzere Türk hayranlarının yanı sıra tüm dünyadan oldukça fazla Türkiye veya Avrupa’da konser beklentisi olan ekip, yakalamış oldukları uluslararası başarıya umarız bir an önce olumlu tepki verir ve kendilerini ülkemizde canlı olarak seyretme imkanı buluruz.

Çok konuşulan comeback / geri dönüş olarak nitelendirilen “DNA” parçasının klibine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.