Bu balık vücuttaki tüm yağı dışarıya atıyormuş!

Bu balık vücuttaki tüm yağı dışarıya atıyormuş!

Bu faydasını kimse bilmiyordu! Severek yediğimiz bu balık vücuttaki tüm yağları..

Diyet yaparken sadece güzelleşmek değil, sağlıklı beslenmek de önemlidir. Bu nedenle sizlere sunacağımız sağlıklı gıdaları diyet listenize eklemenizi öneriyoruz. Aynı zamanda bu besinler karın yağlarınızı kısa süre içerisinde yakmanıza yardımcı olacak.

Yeşil (çiğ) kahve 

Yeşil kahvede bulunan ve mide-bağırsak sisteminde şeker emilimini azaltan klorojenik asit, birikilmiş yağları yakar. Dahası, bu asit karaciğerinizin metabolik aktivitesini uyarır ve daha fazla yağ yakar.

Sabahları bir şey yemeden önce düzenli olarak bir bardak yeşil kahve içtiğinizde, aradaki farkı görebilirsiniz.    

Lüfer balığı

Lüfer balığının içerisinde bulunan omega 3  aşırı yağları ortadan kaldırır ve vücuttaki yağ birikimini önler.

Muz

Muz potasyum, kalsiyum, magnezyum ve vitaminler içerdiğinden, harika bir gıdadır. Günde 1 adet muz yemenizin kilo vermeniz açısından size yardımı dokunacaktır. Açlık hissettiğinizde veya yemek arası zamanı geldiğinde rahatlıkla muz tüketebilirsiniz. 

Elma

Elma, vitamin ve antidoksanlar bakımından zengindir. Yani karın bölgesindeki yağları yakmak için çok etkili bir çözümdür. Etkili sonuçlar elde edebilmek için, günde en az 3 elma yemelisiniz. Aç karnına elma dilimleri ile bir yulaf ezmesi yerseniz bu etkili efekti ikiye katlayabilirsiniz.

Ceviz ve badem

Bu iki kuruyemiş de omega 3 ve protein içerir. Ayrıca badem, metabolizmanızdaki şeker aktivitesini kontrol etmenize yardımcı olur.Salatalarınıza biraz fındık, ceviz atın yada gün içerisinde atıştırmalık olarak tüketin. 

Domates

Diyetinizde domates tükettiğinizden emin olun. Domates, kandaki lipit asidi miktarını azaltır. (kolesterolü kontrol eder.) Kendinize domates suyu veya salatası hazırlayabilirsiniz. Domatesler sizi tok tutar. Bu yüzden aç hissettiğinizde domates yemeyi deneyin. 

Avokado 

Lezzeti sayesinde birçoğumuz aslında avokado tüketiyoruz. Ayrıca avokado içerisinde, açlık hissini yatıştıracak yağ asitleri de içerir. Buna ek olarak avokado, kilo alımını önlemeye yardımcı olan tekli lif ve doymamış yağlar içerir.   

Elma sirkesi

Elma sirkesi, sağlığınız için birçok avantaja sahiptir ve daha hızlı kilo vermenizi sağlar. İçerisinde, beyninizi memnun eden "pektin" içerir. Eğer gece yatmadan önce aç hissediyorsanız bir kaşık sirke tüketebilirsiniz.

Saf zeytinyağı

Zeytinyağı, kötü doymuş yağları ve kilo alımını sağlayan stres hormonu yağlarını ortadan kaldırabilecek nitelikte sağlıklı bir diyet yağıdır. Fakat zeytinyağı, ısıtıldığında neredeyse tüm sağlıklı özelliklerini kaybeder. Yani, aç karnına bir kaşık zeytinyağı tüketmeniz daha iyi olacaktır. Eğer tadı böyle hoşunuza gitmiyorsa yemeden önce salatanıza veya çorbanıza koyabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.