Bu bayramda da KİTVAK çocukları unutladı

Bu bayramda da KİTVAK çocukları unutladı

"Keşke her gün bayram olsa"

Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında “Bayram Abla ”nın renkli gösterileri, “Sofra Grup”un özel hazırladığı bayram pastası ve ”izmiranneleri” blogger’ı Sayın Sibel Türsen’in de katkılarıyla, Kitvak tarafından özel olarak seçilen hediyeler ile günün en önemli konukları olan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. 

bayram-abla-organizasyon-etkinligi.jpg

Etkinliğe katılanlar ile birlikte iyi bayramlar dilekleri dilenerek bayram pastası kesildi. Ardından Yazar Mürüvvet Ertenü tarafından kaleme alınan hikaye kitapları çocuklara dağıtıldı. Bu özel günde desteklerini esirgemeyen; “Sofra Grup”a , “Bayram Abla Organizasyon”a ve Sayın Mürüvvet Ertenü’ye  desteklerinden dolayı günün anısına teşekkür plaketleri sunuldu.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul: 

“Kitvak 23 yıllık marka olmuş ve kendini ıspatlamış bir vakıftır. Amacımız doğrultusunda etkinlikler ve hizmetler yapmaya uzun yıllardır devam etmekteyiz. Bunların içinde en çok önemsediğimiz çocuklarımızla birlikte yaptığımız bu geleneksel kutlamalarımızdır. Biliyoruz ki moral ve destek bu zorlu süreçte çok önemli o yüzden bizler onların mutluluğu ve sağlığı için umut olmaya çalışmaktayız. Doktorlarımızın, çocuklarımızın sağlığına kavuşması için yaptıkları bu muhteşem hizmetlerin yanında bizim ki sadece onlara destek olmaktır ve bu desteğimizi de her zaman sağlayacağız. Çocuklarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını ve çok daha güzel nice bayramlar geçirmelerini diliyor ve bu vesile ile hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”dedi. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mehmet Kantar; 

“Bir akademisyen olarak hiç bir Sivil Toplum Kuruluşu’nu ya da gönüllü çalışanları bu denli yanımızda görmedik. Birlikte bu kadar uzun soluklu olarak çalıştığımız için ve bizleri hiç yalnız bırakmadığınız için çok mutluyum. Sizlerin ne kadar emek harcadığını, işinizi ne kadar önemseyerek yaptığınızı, düzenli ve istikrarlı bir vakıf olduğunuzu çok iyi biliyorum. Bu yüzden sizleri kutluyorum. Merkezimize gelen herkes hayran kalıyor ve çalışmak istiyor. Ben de burada çalışmaktan gurur duyuyorum. Bu birliktelik hiç bitmesin. Kitvak bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak İzmir’in yüz akıdır. Merkezimiz ve hastalarımız adına sizleri kutluyor ve iyi bayramlar diliyorum.” diyerek Kitvak Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.