Bu  da oldu: Çeşme'de 'dublör müşteri' zamanı

Bu da oldu: Çeşme'de 'dublör müşteri' zamanı

Çeşme'de bulunan bir kafe, sosyal medya sayfasından verdiği iş ilanı ile dikkatleri üzerine çekti. İşletme dublör müşteri arayışında olduğunu duyurdu.

Çeşme Marina'da bulunan bir kafe işletmesi, iş ilanları yayınlayan bir sosyal medya sayfasına, "Çeşme Marina'da bulunan kafemize akşam saat 7 ile 10 arasında dublör müşteri kadın-erkek ihtiyacımız vardır. 200 TL+1 içerek verilecektir. İlgilenenlerin postu beğenmesi rica olunur" şeklinde bir ilan verdi.

Sosyal medyadaki ilan kısa sürede gündem olurken, çok sayıda vatandaşın yaptığı yorumların ardından ilan sayfadan kaldırıldı.

İlanı yayınlayan sosyal medya sayfası, ilanın kaldırmasının ardından, "Sayfamız aracılığıyla paylaştığımız tatlımı tatlı dublör arayan bir işletmenin iş ilanı İzmir gündemine yansımıştır. İşletme, dublör teminini başarıyla tamamladığı için artık yeni dublörlere ihtiyaç duymamaktadır. Bu sebeple, ilan sayfamızdan kaldırılmıştır. İstanbul, İzmir, Alsancak gibi yerleşim yerlerinde bu tür ilanların sıklıkla paylaşıldığını belirtmek isteriz. Bu tür ilanlar, insanların mutlulukla kabul ettiği ve hiçbir suç teşkil etmeyen iş fırsatlarıdır" diye yazdı.

aw919772-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.