Bu da oldu... CHP Çiğli'de delege seçimlerini izleyen gazeteciye çirkin saldırı...

Bu da oldu... CHP Çiğli'de delege seçimlerini izleyen gazeteciye çirkin saldırı...

İlçe Başkan Yardımcısı ve partili, delege seçimlerini izleyen gazeteciyi darp etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Cumhuriyet mahallesi delege seçimlerinde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Ege'de Birgün'ün iddialarına göre CHP Çiğli İlçe Başkan Yarımcısı Dursun Ali Kazar, CHP üyesi Ayhan Korkmaz ve avaneleri, karşı listeyi destekleyen partili Gazeteci, Genel Yayın Yönetmeni Ürgen Tepe'yi darp ettiler.

3-026.jpeg

Edinilen bilgilere göre Bugün sabah saatlerinde Çiğli Cumhuriyet mahallesindeki sandığa ziyarette bulunan Ürgen Tepe, CHP Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı Dursun Ali Kazar ve ekibinin sözlü ve fiziki saldırılarına maruz kaldı.

4-010.jpeg

İLÇE BAŞKAN YARDIMCISINDAN KÜFÜR VE DARP

Sandık alanına giren Tepe'ye, başkan yardımcısı Kazar "Sen bu mahalleye niye geliyorsun? Sen bu mahalleye gelemezsin! S...r ol!" şeklinde küfrettikten sonra önce ittirip ardından yumruk attı. Hemen ardından Kazar'ın yanında bulunan parti üyesi Ayhan Korkmaz, Ürgen Tepe'ye "O....u çocuğu seni si....m" şeklinde küfretti ve boynunu sıktı. 

6-7 KİŞİYDİLER. DARP RAPORU ALDIM. DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM

Maruz kaldığı saldırı ardından konuşan Ürgen Tepe, hiç bir şekilde onlara vurmadığını, sadece kendini korumaya, savunmaya çalıştıştığını belirtti. Saldırı sonrası Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne giden Tepe, darp raporu aldı. 6-7 kişinin kendisine saldırdığını belitren Ürgen Tepe, şikayetçi ve davacı olacağını belirtti.

1-139.jpeg

GENEL SEKRETER KAMİL OKYAY SINDIR'DAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

Olayın ardından Ürgen Tepe'ye ulaşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Kamil Okyay SINDIR, geçmiş olsun dileklerini iletti.

5-006.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.