Bu dünya var olduğu sürece onlarla kan davamız var

Bu dünya var olduğu sürece onlarla kan davamız var

Sedat Peker, 2016 yılında Mardin'in Derik ilçesinde kahpe saldırıda şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ailesini ziyaret ettikten sonra şehidin kabrinin bulunduğu mezarlığa gitti.

Sedat Peker, mezarlık çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peker, gazetecilere yaptığı açıklamada 'Asım Amca ile ilk defa bugün tanışma şerefine nail olduk, Yüce Allah ondan razı olsun. Bizi bilgisi ile öğretileri daha çok zenginleştirdi. Tabi kendisi çok büyük bir imtihan yaşadı.  Muhammed Fatih kardeşimiz genç yaşındayken ülkemiz için şehit oldu' dedi. 

'BU DÜNYA VAR OLDUĞU SÜRECE ONLARLA KAN DAVAMIZ VAR'

Sedat Peker Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri için 'Bu ülkede herkes onlarla barışsa bile, bir gün insanların yüreğinde merhamet belirse bir sihir olsa, büyü olsa herkes dese ki biz bunları affedelim yüce Allah'a yemin olsun ben, benim neslim onlarla asla barışmayacak, onları asla affetmeyeceğiz. Bu dünya varolduğu sürece onlarla kan davamız var bizim. Çok güvendikleri her anlamda kendisine haşa Peygamber özellikleri yükledikleri o Fetullah Gülen de FETÖ'şilerin başı da bu millete hesap verecekler. Daha önce de söyledim onlar bu milleti tanımıyorlar. Bu milleti tanıdıkları zaman onlar için çok geçmiş olsun' ifadelerini kullandı. 

'TÜM DÜNYA NE YAPTIĞIMIZI GÖRECEK'

Sedat Peker, FETÖ ile ilgili ne yapacaksınız? sorusuna 'Şimdi devletimiz sahnede yapacağını yapıyor ancak bir gün şartlar olursa devletimizden milletimize geçecek. Ben de bu yüce milletimizin ferdi olarak ben ve arkadaşlarımın ne yaptığını tüm dünya görecek' cevabını verdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.