Bu hafta iki ileri bir geri giderken; planları doğru yapalım…

Bu hafta iki ileri bir geri giderken; planları doğru yapalım…

Sibel Uzun yazdı

Herkese hayırlı, bol bereketli, sağlıklı ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum…

Sosyal medya hesabımda her gün günün önemli başlıklarını sizler için not düşüyorken bu hafta bir değişiklik yapıp genel olarak haftanın önemli konu başlıklarını paylaşmak istedim.

Bu hafta genel olarak iki ileri bir geri gideceğimiz günleri göreceğiz. Yapacağımız gerek iş anlaşmaları gerek atacağımız adımlar bizi yorgun hissettirebilir. Özellikle Çarşamba ve Cumartesi arası bu denklemi iyi kurmamız gerektiği konusunda yoğun bir baskı olacak...

Yaşama dair bir kısır döngümüz var ise bu döngü tekrar gün yüzüne çıkarak ‘çöz beni hem kendini hem beni özgürleştir’ diyerek olaylar silsilesini önümüze serecek.

Bu haftanın potansiyel enerjisi içerisinde yeniliklere açık halde olacağız, sosyalleşme arzumuz tavan ve özellikle Çarşamba – Cuma günü tefekkürle hayat tecrübelerimize bakacağız enine boyuna ne öğrendik içsel hesabımızı göreceğiz…

whatsapp-image-2021-09-27-at-10-50-02.jpeg

Perşembe ve Cumartesi günü ülkece para ve para piyasalarını konuşacağız. Büyük sürprizlere hazır olmakta fayda var.

Size salgınla alakalı önemli bir bilgi paylaşayım… Toplumsal olarak korku frekansından ve öfke frekansından çıkmayı başarabilirsek bunun da üstesinden geleceğimizi bilin.. Sadece bilinçli farkındalıkla korku ve öfke frekansını eritmeyi başarmak gerekiyor..

2021 yılının sonlarına yaklaşırken gezegensel yükselişle birlikte bireysel uyanışlar ve yükselişler tamamlanacak. Onun için siz bilinçli farkındalık düzeyine uyandığınızı düşünüyorsanız etrafınızdaki insanların bu yükselişe ayak uydurmaları için eylemde bulunun..

Birlik kapısı ardına kadar açıkken uyanışını korku ve öfke frekansıyla geciktiren her varlık için yola yoldaş olun..

Türkiye’nin yükselişini hiçbir ülke hiçbir yapı bozamayacak… Bu topraklar öyle kolay kazanılmadı ve kolay da bırakılmayacak. Siz şuurlu tekamülde yola yol, yoldaki insanlara yoldaş olursanız her şey çok daha kolay ve keyifli olacak...

Yılmayın, yıkılmayın, şartların ne kadar zor ve engelli olduğunu çok iyi biliyorum... Bu düşük frekansa düşürme oyunlarına düşmeyin..

Bu haftayı tefekkürde, şükürde, eylemde, bolca iletişimde, bilinçli farkındalıkta, analiz etmede, sükûnet ve ilahi kaynakta bağlı tutarak geçirmeye özen gösterin..

Herkes için muhteşem bir hafta diliyorum..

Her ne oluyor ve olacaksa bütünün hayrına gerçekleşsin İnşaAllah…

Yaradan’a emanetsiniz, hoşça kalın..

Işıltınıza sahip çıkın ve daimi ışıkta kalın..

Sevgimle,
Aşk OLsun
Şifa OLsun

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum