Bu Kez de Öcalan Dövmeli Amerikan Askerleri Ortaya Çıktı

Bu Kez de Öcalan Dövmeli Amerikan Askerleri Ortaya Çıktı

YPG armalı askerlerden sonra Apo dövmeli askerler ortaya çıktı.

ABD’nin terör örgütüne desteğinin kanıtı olan YPG armalı askerlerden sonra bu kez de göğsünde Öcalan dövmesi bulunan ABD’li askerlerin görüntüleri ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin armasını taşıdıkları ortaya çıkan ABD askerlerinin, terör örgütüne açık desteği, Lions of Rojava (Rojava aslanları) adıyla kurdukları sitede paylaştıkları fotoğraflarla bir kez daha belgelendi.

Amerikalı askerlerden bazılarının, bölücü örgütün elebaşı Öcalan'ın fotoğrafını vücuduna dövme yaptırdığı, PKK'lılarla ve PKK flaması ile Türkiye konsolosluğu tabelası önünde fotoğraf çektirdiği Sabah gazetesindeki haberde yer aldı.

OPMN

Kendilerine ait bir taburları bulunduğu ileri sürülürken, hepsinin fark edilmemek için Kürtçe isimler aldığı da belirtiliyor. New York Times gazetesi de Lions of Rojava grubu üyesi aynı Amerikalı askerleri 30 Eylül 2015'te manşetine taşımıştı. Gazete haberinde, "IŞİD'le savaşan Amerikan gönüllülerle tanışın" başlığı ile YPG üniforması giymiş ABD'li askerleri dünyaya duyurmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.