Bu Nedenler İlişkileri Bitiriyor

Bu Nedenler İlişkileri Bitiriyor

Bu nedeler ilişkilerinizi bitirebilir...

Eğer partnerinizi seviyorsanız ilişkinizin bitmesine izin vermemelisiniz. Sonuçta her şeye son bir nokta koymadan önce problemlerinizin çözümü her zaman olabilir. Ancak bunu yaparken bazı hatalar var ki düşüldüğünde ortalığın durulmasını sağlamak yerine ateşi daha da körüklüyor.

Aşırı Kontrol Sahibi Olma

Reddedilme korkusu ile ilişkiye başlayan zamanla bu korkuyu kaybetme korkusuna dönüştürür. Aslında son derece olağan olan bu duygu ile aşırı kontrolcülük başlar. Bu partnerinizi sizden uzaklaştırır.

Direnme

Kontrol edilen partnerde direnme ve karşı gelme davranışları baş gösterir. Eşlerden birisi kontrolcü diğer de direnen kimliğine büründüğünde ilişki bir yerde tıkanacaktır.

Maddi Sorunlar
Partnerlerden birinin işinde ya da maddi durumunda sıkıntılar görülmeye başlandığında bu olay doğal olarak ilişkiye yansır. Burada birbirinizi suçlamak yerine ortak kararlar almak daha doğrudur.

Alkol ve Diğer Bağımlılıklar

Madde ve alkol bağımlılığı olan kimseler hayatlarındaki boşluğu bu gibi şeylerle doldurduklarını söylerler. Bu konuda onun kusurlarına odaklanmak yerine yanında olmalısınız.

Karşınızdakini Değiştirmeye Çalışmak

İlişkinin başında partnerler ilk olarak farklılıklarına hayran olurlar. Ancak zamanla bu farklılıklar birer sorun gibi gözükmeye başlar. Bu sözde problemleri çözmeye çalıştıkça ilişki monotonlaşmaya başlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.