Bu pazar öğrencilere özel

Bu pazar öğrencilere özel

Bornova Belediyesi öğrenci dostu projelerine yenisini ekledi

Bornova Belediyesi, üniversite kenti olan Bornova’da öğrenci dostu bir projeyi daha hayata geçirdi. Üniversite öğrencilerine maddi destek sağlanmak amacıyla projelendirilen Öğrenci Pazarı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayaramı’nda, Bornova Merkez Pazaryeri’nde açıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Pazarı ünlü sanatçı Haluk Levent ile birlikte gezdi.Üniversite öğrencilerine maddi destek sağlanmak amacıyla projelendirilen Öğrenci Pazarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda açıldı. İzmir’deki üniversitelerde öğrenim gören gençler, Bornova Merkez Pazaryeri’ndeki organizasyonda buluştu. Bir günlük pazarda el yapımı yemeklerden antika eşyalara, ikinci el kıyafetlerden ev aletlerine pek çok ürünün satışı yapıldı.   
Bornovalıların yoğun ilgi gösterdiği Öğrenci Pazarı’na, öğrencilerden kurulu müzik grupları ile dans toplulukları ayrı bir renk kattı. Pazar gelen vatandaşlar, keyifli bir ortamda alışveriş yapmanın tadını çıkardı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, 19 Mayıs Konseri’nde Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda İzmirliler ile buluşan Haluk Levent ile birlikte gençlerin yanındaydı. Öğrenciler stantların gezen Atila ve Levent ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bornova’nın bir üniversite kenti olduğunu hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Bornova’nın her noktasını kampüs gibi düşünüyoruz. Gençlerimizin yaratıcı düşüncelerinden yararlanıyoruz. Bu projemiz de öğrencilerin önerdiği bir projeydi. Biz de hayata geçirdik. Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Birlikte kentimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için çalışıyoruz” dedi.Sadece üniversite öğrencilerinin stant açabildiği Öğrenci Pazarı Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde periyodik aralıklarla devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.