Bu Spor Kulübü Şampiyon Yetiştiriyor

Bu Spor Kulübü Şampiyon Yetiştiriyor

Aliağa Cimnastik Spor Kulübü Derneği (ALCİM), bünyesinde Foça ve Aliağa’ nın gurur kaynakları Kaan Yüksel (8 th Wsf Dünya Shotokan Karate Şampiyonu) ile Milli Sporcu Doğan Egecan Tercan (23 St Balkan Karate Şampiyonası 3.) ile başarıya doymuyorlar.

Aliağa Cimnastik Spor Kulübü Derneği (ALCİM)’ de son 3 yıldır Cimnastik Öğretmenleri Barış Tohumcu ve Neslihan Göktekin eşliğinde doğru kemik kas ve koordinasyon gelişme eğitimleri ile Karate sporunda küçük yaşlarına rağmen çok büyük başarılara imza attılar. 2018 yılı içerisinde 4 adet Uluslararası, 1 adet Ulusal ve 1 adet Balkan derecesi alan minik sporcular aldıkları Cimnastik altyapıları sayesinde Karate sporuna da daha iyi adapte olarak başarıdan başarıya koşuyorlar.

Cimnastik Öğretmenleri Barış Tohumcu ve Neslihan Göktekin ‘’ Cimnastik tüm spor dallarının alt yapısı yani temelidir ve sağlıklı güçlü bir bedene sahip olmak Cimnastik ile mümkündür. Cimnastik alt yapısı ile sadece fiziksel olarak değil güzel bir karaktere ve lider özelliği taşıyan çocuklar yetiştirmek mümkündür. Salonumuzda eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz Kaan Yüksel, Doğan Egecan Tercan ve Kerem Çağatay Yüksel’ i başarılarından dolayı kutluyor ve Karate Sporunda çok daha güzel ve yüksek başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Her zaman arkalarındayız.’’ dedi.

Karate Antrenörü Kudret Yüksel Karate sporcularımız Kaan Yüksel ve Doğan Egecan Tercan’ da Cimnastik Eğitiminin çok yararını gördüklerini Kerem ÇağatayYüksel’ inde Cimmastik eğitimi ile temelini sağlam atarak aynı başarıları hedeflediklerini belirtti. Antrenör Kudret Yüksel ‘‘Aliağa Cimnastik Spor Kulübü Derneği (ALCİM) desteklerinden ve Cimnastik Öğretmenlerimiz Barış Tohumcu ve Neslihan Göktekin’ e eğitimlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.