Bu Yaz TatilBudur’la Saklı Koyları Keşfediyoruz

Bu Yaz TatilBudur’la Saklı Koyları Keşfediyoruz

Yaz devam ediyor, Tatilbudur.com kaşiflere; Türkiye’nin birbirinden özel destinasyonlarında yeni rota önerileri sunuyor

Türkiye’nin sıcak sularında, tertemiz doğasında henüz keşfedilmeyen saklı koyları tatilbudur.com’un bitmeyen yaz fırsatları ile keşfedilmeyi bekliyor. Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Antalya, Bodrum gibi günün her saati canlı olan tatil bölgeleri ödeme kolaylıkları ve seçenekleriyle misafirlerini bekliyor.

Berrak Sulara Sahip Marmaris; Ağustos Tatilinde Gözde Adres

Türkiye’nin birbirinden çeşitli bölgelerinde keyifli tatil deneyimlerine aracılık eden Tatilbudur.com; misafirlerine sağladığı fırsatlar ile henüz tatile çıkmamış olanlara göz kırpıyor. Tabiat güzelliği, büyülü atmosferi ve gizemli dünyası ile Marmaris, keşfetmeniz için sizi bekliyor. Turkuazın her tonunu sakladığı berrak denizi, yeşille iç içe sakin doğası, dingin ve huzur veren koyları, butik gurme restoranları ile oldukça davetkar. Marmaris’te keyifli bir tatil deneyimine hazır olan misafirlere; koşulsuz iptal hakkı, %50’ye varan indirimler ve 4 ay erteleme seçeneği Tatilbudur.com’dan.

1658477393-shutterstock-1173373516.jpg

Mavinin ve eğlence hayatının en canlı tonlarıyla hem huzur hem de keyifli bir tatil seçeneğiyle Kuşadası; yaz deyince akla ilk gelen konumlardan biri. Kuşadası Güzelçamlı Davutlar’da bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı ile misafirlerini Türkiye’nin en güzel, en temiz ve zaman zaman dalgalı olan akvaryumunun da adresi. Yunan adalarına bakan milli parkta medeniyetin ve birlikteliğin de sembolü. Milli parkta gezerken; Akdeniz’den Karadeniz’e kadar tüm Anadolu’da varolan bitki türlerini doğal hali ile inceleyebilir, denizinde binbir çeşit balık keşfedebilir, rengarenk kuş türlerini görebilirsiniz. Bunun yanı sıra parkın çıkışında bulunan Zeus Mağarası’na gidebilir ve buz gibi bir suda yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca halk plajları ve lüks konseptli beach’leri ile tatil için nokta atışı.

Akdeniz’in İncileri Misafirlerini Bekliyor

Türkiye’nin en sıcak noktalarından Antalya; Alanya’sı, Kemer’i, Kaş’ı ve Lara’sı ile yaz tatilinin coşkuyla yaşandığı destinasyonlardan.Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin tatil için uğrak noktası olan Akdeniz; bambaşka bir dünya. Fethiye’de 80 çeşit kelebek türünün bulunduğu Kelebekler Vadisi ve en zirve noktalarından Babadağ, Antalya’da ise Türkiye’nin Maldivler’i Adrasan Suluada mutlaka keşfetmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Bölge tatilden; balık tutmak, tekne turu yapmak, gece ve eğlence hayatı gibi beklentileri olanlara olumlu yanıt veriyor. Paraşüt ile atlayarak keyifli bir uçuş ve kuş bakışı deneyimi, tekne turları ile saklı koyların ve masmavi akvaryumda yeni balıkların keşfi, kaydıraklı havuzlar ile çocuklara ve yetişkinlere uygun birçok aktivite alternatif rotalarla TatilBudur’da sizi bekliyor.

Tur Önerileri:

Tatilbudur.com; Şirince, Selçuk, Efes, Bafa Gölü, Milas, Bodrum (Adaboğazı - Akvaryum Koyu) Deve Plajı, Bağla Koyu, Gökova (Sedir Adası, Azmak Çayı, Aşıklar Yolu), Marmaris, İçmeler, Köyceğiz, Dalyan, Kral Mezarları, Kaunos, İztuzu Plajı gibi birçok rota için avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Ege-Akdeniz turlarında unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenlere; uçaklı 3 gece, 4 gece, 5 gece ve 7 gece konaklamalı alternatif tur seçenekleri ile bol eğlenceli ve gezmeli bir tatil planı sunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.