Buca Belediyesi 6 Milyon liralık asfalt serecek

Buca Belediyesi 6 Milyon liralık asfalt serecek

Sokak ve cadde yenilemelerine yaz aylarında hız veren Buca Belediyesi, 1,5 milyon TL maliyetli kaldırım çalışmalarının ardından şimdi de 6 milyon TL bütçeli asfalt seferberliği başlattı.

 İlçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde 45 bin ton asfalt serme çalışması yapacak olan Buca Belediyesi çalışmaların startını Kozağaç Meydanı’nda verdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Buca için çalışıyoruz. Çalışmalar sürecinde biraz toz, toprak yaratabiliriz. Ama işin sonunda vatandaşlarımızı hak ettiği yollarla buluşturmuş olacağız. Hemşerilerimizden sadece sabır bekliyoruz”  açıklamasında bulundu.

Buca Belediyesi kentin yollarına yatırım atağını sürdürüyor. Geride kalan 2,5 yıllık sürede ilçede yıllardır hizmet yüzü görmemiş mahallelerden başlayarak, cadde ve sokaklara 11 milyon liralık yatırım yapan Buca Belediyesi, 2016 yılında bu yatırımlarını arttırarak devam ettiriyor. Buca’da yılların ihmal edilmişliğinin izlerini silmek için kolları sıvayan Buca Belediyesi, 2017 yılı ilk çeyreğine kadar kentin sokaklarına 6 milyon liralık asfalt serme çalışması yapacak. 

unnamed-(2)-003.jpg
Geçtiğimiz hafta kentin 47 mahallesinde ihtiyaç hisseden bölgelerde 2 kilometrelik alanı kapsayan beton kaldırım uygulamasına başlayan Fen işleri ekipleri, asfalt serme seferberliğinin ilk etabının startını verdi.  Kent estetiğinin yanı sıra vatandaşların ulaşımda yaşadığı zorlukları gidermek için ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerini belirleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 45 bin ton asfalt serme çalışmasına Kozağaç Meydanı’nda başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’da yatırım önceliğini yol ve kaldırımlara verdiklerini belirtirken, etap etap ilerleyecek olan çalışmaların 2,5 yıl boyunca süreceğini açıkladı. Çalışmalar süresince toz, toprak sıkıntısı yaşanabileceği uyarısında da bulunan Başkan Piriştina, ”Bucalıları hak ettikleri yol ve kaldırımlarla buluşturacağız” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.