Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Özreçber görevinden istifa etti

Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Özreçber görevinden istifa etti

Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

MEDYA EGE - Buca Belediye Başkan Yardımcısı Barış Özreçber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını duyurdu. Özreçber, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

404925565-857885576031145-5367325882771945788-n.jpg

"Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli Bucalı hemşehrilerim;

2019 yerel seçimleriyle birlikte, kıymetli Buca Halkımızın teveccühleriyle, Buca’mıza hizmet aşkıyla başladığımız, 5 yıla yaklaşan serüvenimizin son günlerine doğru yaklaşmaktayız.

Belediye başkan yardımcılığı görev sürem boyunca; meclis üyelerimizle, yakın mesai arkadaşlarımızla ve emekçi arkadaşlarımızla birlikte halkımızın sorunlarına çözümler üretebilmek için var gücümüzle çalıştık. Tüm mesaimizi Buca’mıza hizmet amacıyla görev yaparak geçirdik. Kapımızı çalan tüm hemşehrilerimizi dinledik; sorunlarına çözümler ürettik.

Zor bir 5 yıl geçirdiğimizi belirtmeliyim. Hiç alışık olmadığımız, iki seneye yayılan pandemi sürecini; ilimizde ve güney bölgemizde malum deprem süreçlerini yaşadık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm bu süreçlerde özveriyle görev yaptık.

Bu 5 yıla yaklaşan süre zarfında hiçbir çalışma arkadaşımı kırmamaya, aksine gönüllerinde yer edinmeye özen gösterdim. Hatalarımız olduysa, istemeden kırdıklarımız olduysa da kendilerinden af diliyorum.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yeni bir döneme doğru yol alıyoruz. 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partimiz’in, yerel seçimlerde Buca’mızda ve İzmir’imizde iktidarını perçinlemesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Bu düşüncelerle, yeni dönemde yeni bir vizyonla karşınızda olmak amacıyla belediye başkan yardımcılığı görevimden ayrıldığımı belirtmek istiyorum.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” sözünden feyz alarak; Buca ve memleket sevdasıyla çok daha fazla çalışacağımın sözünü sizlere veriyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.